Groomers Evening Primrose Oil Conditioner

Groomers Evening Primrose Oil Conditioner

23,00 €
sis. 24 % ALV
Hellävarainen uudistava ja kosteuttava hoitoaine helokkiöljyllä . Kosteuttaa kuivaa, herkkää, hilseilevää ihoa ja auttaa vähentämään kutinaa.
Toimitus 5-15 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 5031034530015

Tuotekuvaus

Antaa turkille terveen kiillon. Evening Primrose Oil -tuote on mieto, hellävarainen mutta tehokas hoitoaine toistuvaan käyttöön,  sopii kaikille roduille . Hoitoaine auttaa parantamaan turkin kuntoa, ja kylmäpuristettu helokkiöljy rauhoittaa kuivaa, hilseilevää, herkkää ihoa. Tällä luonnollisesti tuotetulla öljyllä on uskomattomia parantavia ja kosteuttavia ominaisuuksia, ja se sisältää runsaasti rasvahappoja ja Omega 3 -rasvahappoja, jotka nopeuttavat ihon ja turkin uusiutumista. Tämä tekee shampoosta ihanteellisen koirille, joilla on erilaisia ihosairauksia, hilsettä ja kutinaa.
Käyttö:
Levitä hoitoaine aiemmin shampoolla pestyyn turkkiin (saman sarjan shampoota suositellaan). Hiero käsillä tai sienellä, kunnes vaahtoutuu kunnolla. Huuhtele perusteellisesti. Toista tarpeen mukaan. Shampoo ei sovellu kissoille.  

Käyttö:
Levitä hoitoaine aiemmin shampoolla pestyihin hiuksiin (saman sarjan shampoota suositellaan). Hiero käsillä tai sienellä, kunnes saat paljon vaahtoa. Huuhtele perusteellisesti. Toista tarpeen mukaan.