Kesä-24 koodilla FurZapperit edullisemmin
Groomstar -  kevyet suorat sakset, punainen, VG10 teräs, 7

Groomstar - kevyet suorat sakset, punainen, VG10 teräs, 7"


171,95 € sis. 24 % ALV
Kevyet ( 38g), täydellisesti tasapainoitetut sakset, joilla on ilo työskennellä

Toimitus 5-15 arkipäivää
Tuotekuvaus

Valmistettu erittäin korkealaatuisesta japanilaisesta VG10-teräksestä, jonka kovuus on jopa 63HRC.  Sakset ovat kevyitä, täydellisesti tasapainotettuja ja sopivat täydellisesti käteen. Saksissa on käsin hiotut kuperat terät , jotka ovat erittäin terävät

Alumiiniset kahvat vähentävät painoa , jolloin sakset ovat alle puolet teräksisten saksien painosta . Kevyt paino vähentää peukalon rasitusta ja ehkäisee jännevaurioita, jotka ovat hyvin yleisiä trimmaajan ammateissa, samalla kun se vaikuttaa positiivisesti saksien vakauteen kädessä.

Molempien silmukoiden tuet antavat sinun työskennellä mukavasti molemmilta puolilta ja molemmilla käsillä ilman, että sinun tarvitsee taivuttaa käsiäsi ja rasittaa rannettasi ja kyynärpäätäsi. Tarkkuus, terävyys ja luotettavuus tyydyttävät jokaisen ammattilaisen. 

Sakset toimitetaan pahvikotelossa, jossa on magneettikiinnitys.

VG10 on ruostumaton työkaluseosteräs, joka on luotu Japanissa erityisesti korkealaatuisten terien ja veitsien tuotantoon . Sitä käytettiin alun perin keittiöveitsien valmistuksessa, mutta se löysi nopeasti sovelluksen erinomaisena materiaalina saksien valmistuksessa. 

Saksien ominaisuudet :

Koko 7"

Paino 38g

Japanilainen VG10-teräs, jonka kovuus on 63HRC

Kokonaispituus 18 cm (koukku mukaan lukien)

Työosan pituus 9,5 cm

Käyttö ja huolto: Jotta sakset toimisivat pitkään, suojaa ne putoamiselta, puhdista ne harjalla ja pehmeällä liinalla jokaisen käytön jälkeen ja öljyä ne. Sakset tulee aina pitää suljettuina, mieluiten kotelossa. Huolimatta siitä, että ne on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, on syytä tietää, että tämäntyyppinen teräs kestää vain paremmin korroosiota, mikä voi tapahtua, jos sakset ovat pitkään kosketuksessa veden kanssa. Saksia ei saa liottaa ja desinfioida erityisillä alkoholipohjaisilla aineilla. Saksien oikea pito vaikuttaa myös saksien käyttöikään.

Saksien väärä säätö voi vaurioittaa teriä.  Jos sakset ovat liian löysät, karvat voivat jäädä terien väliin. Jos ne ovat liian tiukalla, se lisää terämateriaalin kulumista. 

Molemmat väärät asetukset lyhentävät saksien käyttöikää ja heikentävät niiden leikkaustehoa.

Kuinka säätää sakset oikein?

Säädä sakset niin, että ne sulkeutuvat oman painonsa alla. Säädä se sitten ruuvilla niin, että terä ei pääse sulkeutumaan oman painonsa alaisena ja pysyy paikoillaan missä tahansa asennossa


Arvostelut
0 arvostelua
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.