Holland Heartwarming Buddy
Holland Heartwarming Buddy
Holland Heartwarming Buddy
Holland Heartwarming Buddy
Holland Heartwarming Buddy

Holland Heartwarming Buddy

39,95 €
sis. 24 % ALV
Pehmo kani, rauhoittava pehmolelu koiralle, joka jäljittelee sydämenlyöntiä. Vartalon koko 26 x 20cm + korvat ja tassut
Toimitus 5-14 arkipäivää

 Sisäänrakennettu mekanismi, joka jäljittelee sykkivän sydämen ääntä , se on ns valkoista kohinaa . Tämä on yksi tehokkaimmista äänistä vauvojen ja taaperoiden nukuttamiseksi. Sydämen ääni ei vain tuudittaa vauvaa uneen, vaan myös rauhoittaa itkevää vauvaa. Tämä ääni vaimentaa kaikki muut omituiset äänet, joita vauva pelkää, ja muistuttaa niitä, joita vauva kuuli kohdussa. Se toimii samalla tavalla pennuille.
Muhkea kani tuoksuu  miedostilaventelille , joka on rentouttava tuoksu. Tämä ei ole lelun tarjoamien yllätysten loppu. Sisältä löydät pussin, jossa on kiillotettuja kiviä - turmaliinia. Kun pussi lämmitetään varovasti mikroaaltouunissa ja laitetaan lelun sisään, koirasi voi nauttia lempeästä lämmöstä, jota kani säteilee. Pidä koirasi lämpimänä ja rentoutuneena tällä söpöllä pupulla, jota on saatavana viidessä värissä: vaaleanpunainen, ruskea, harmaa, vihreä ja vaaleansininen.

 Mukana 3x1,5v paristot, vaihdettavat.

Lelu on suunniteltu turvallisuutta ajatellen, mikä ei tarkoita, että se olisi tuhoutumaton. Tarkista tuote säännöllisesti vaurioiden varalta.  Rikkoutunut lelu on poistettava käytöstä.

Valvo aina koiran leikkimistä leluilla.

 

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 8716759601062