Hurtta Monsoon Coat Mustikka

Hurtta Monsoon Coat Mustikka

73,85 €
sis. 24 % ALV
Takki on valmistettu korkealaatuisesta kankaasta, joka on kehitetty erityisesti ulkoiluvaatteiden valmistukseen ja sertifioitu Öko-Texstandard 100:lla
Toimitus 5-15 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 6410329336614

Tuotekuvaus

Takki suojaa koiraa täydellisesti tuulelta, kosteudelta ja mudalta.Oikein leikattu ja täydellisesti istuva ja se ei rajoita koiran liikkeitä ja takaa maksimaalisen käyttömukavuuden. 

Takki on valmistettu joustavasta, hiljaisesta ja hengittävästä kankaasta, päällystetty Haundtex®-laminaatilla, joka takaa vedenpitävyyden ja naarmuuntumisenkestävyyden. 

Takki on helppo pukea ja riisua, takajalkojen ympärillä olevat lenkit estävät sitä vääntymästä ja luistamasta. Erityinen läppä suojaa vatsaa. 

Täysin teipatut saumat estävät sateen pääsemisen lemmikkiin. Takin korkea kaulus on suunniteltu siten, että virtaava vesi valuu ulos eikä pääse takin alle. Säätö kauluksen ympärillä ja selän pituudessa mahdollistavat koon säätämisen koiralle sopivaksi. Sisäpuolella pehmeä ja hengittävä ilmaverkkovuori joka on mukava.  Heijastimet ja suuret 3M-tekniikalla tehdyt tulosteet   antavat näkyvyyttä pimeällä. Selkäosassa olevan reiän avulla voit laittaa koiran valjaat alle ja kiinnittää talutushihnan.

Takki on valmistettu korkealaatuisesta kankaasta, joka on kehitetty erityisesti ulkoiluvaatteiden valmistukseen ja sertifioitu Öko-Texstandard 100:lla, mikä vahvistaa käytön turvallisuuden.

Oikean koon valinta:
Kun valitset koirallesi oikean koon, mittaa rinnan ja kaulan ympärysmitta, sekä selän pituus säästä hännän juureen.

Suositellaan käytettäväksi  -10 - +15°C lämpötiloissa