Hurtta Mudventure Coat Eco Eggplant - koiran sadetakki
Hurtta Mudventure Coat Eco Eggplant - koiran sadetakki

Hurtta Mudventure Coat Eco Eggplant - koiran sadetakki

79,95 €
sis. 24 % ALV
Mutaisissa hetkissä parasta on kun saa juosta viilettää huoletta. Vuoriton Mudventure koiran takki sopii retkeilyyn vaihtelevassa säässä. Väreinä karhunvatukka
Toimitus 5-15 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 6410329344992

Tuotekuvaus

Mutaisissa hetkissä parasta on kun saa juosta viilettää huoletta. Vuoriton Mudventure koiran takki sopii retkeilyyn vaihtelevassa säässä. Se on todella kevyt kantaa mukana ja pukea ylle aina tarvittaessa. Takki on käytännöllinen myös kesäsateessa koirilla, joiden turkki kaipaa suojaa sateelta ja kuralta, mutta ei lämmitystä.

Tässä ohuessa koiran sadetakissa ei ole kankaista vuoria vaan sileä vedenpitävä laminointi. Sateen läpäisevyyttä on mietitty viimeiseen asti kaikissa yksityiskohdissa. Valjasaukon voi sulkea neppareilla, jolloin vesi ei valu koiran selkään. Vedenpitävän sadekauluksen saa kiristettyä korvien taakse, jolloin vesi ei valu koiran niskaan. Lisäksi takin kaikki saumat on teipattu vedenpitäviksi.

Valmiina sateeseen:

-Kevyt ja vuoriton
-Teipatut saumat
-Suljettava valjasaukko
-Sadekaulus

Takajalkojen lenkkien ansiosta sadetakki pysyy hyvin paikallaan tuulessa sekä vauhdikkailla juoksulenkeillä. Sadetakin selän pituus on helppo säätää koiralle sopivaksi. Joustava, pehmeä ja säädettävä vyö tuntuu mukavalta päällä eikä kiristä. Lisäturvaa ja -huomiota tuovat heijastinnauhat edessä ja takana.

Sadesään hurmaavin takki:

-Syksyn vaihtelevaan säähän
-Viileä myös kesäsäässä
-Kierrätysmateriaalia