I-Dog Canicross Comfort Trek säädettävä vetonaru

I-Dog Canicross Comfort Trek säädettävä vetonaru

61,90 €
sis. 24 % ALV
Säädettävä joustava liina koiran kanssa lenkkeilyyn, kävelemiseen, vaeltamiseen ja juoksuun. Varustettu kaksoisjoustolla, mikä vähentää äkkinäisiä nykäyksiä
Toimitus 5-14 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: I27R

Tuotekuvaus

Ominaisuudet:

  • Litteän 20 cm pituisen joustavan nauhan ja vahvemmalla pehmusteella varustetun pyöreän kuminauhan yhdistelmä vaimentaa nykäyksiä. Mukava vetovoiman siirto koiran ja ulkoiluttajan välillä.
  • Ultrakevyt karabiinihaka painaa vain 28 grammaa, se ei aiheuta talutushihnan heilumista ja antaa suoran vetovoiman juoksun aikana.
  • Kaksi kahvaa ja monikäyttöisyys: Talutushihnaa voidaan käyttää lyijyhihnana, canicross-vetohihnana koiran valjaiden ja vyötärövyön välissä tai olkapään tai vyötärön ympärillä.
  •  Confort Trek -hihnan pituus on säädettävissä. Lyhimmillään sen pituus on 178 cm  ja pisimmillään 235 cm. Maksimissaan pituus on  venytettynä 238-293 cm.
  • Vetoköysi voidaan kiinnittää Comfort Trek -vyötäröhihnaan napsautuskoukulla sen alumiinisen kiinnitysrenkaan kautta. Jotta koiran kulkua voisi seurata paremmin kilpailun aikana, valjaiden karabiini on kiinnitetty talutushihnaan niin, että se pääsee liikkumaan vapaasti. Tietenkin on mahdollista kiinnittää talutushihna myös muihin I-Dog-valjaisiin.
  • Hoito-ohjeet: Konepesua ei suositella. Confort Trek -valjaat voidaan helposti puhdistaa käsin saippuavedellä.