I-DOG canicross Comfort Trek talutin
I-DOG canicross Comfort Trek talutin I-DOG canicross Comfort Trek talutin

I-DOG canicross Comfort Trek talutin

Confort Trek -vetohihnan pituus on säädettävissä. Lyhyimmillään se on pituudeltaan 178cm löysällä ja 235cm kireänä Suurimmaksi asetettuna pituus on 238-293cm

59,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 7 - 10 työpäivää

I-Dogin Confort Trek -talutin on suunniteltu vastaamaan koirien tarpeisiin, jotka harjoittavat intensiivistä urheilua tai kaupunkielämää isäntänsä kanssa. Taluttimessa  on kaksoisvaimennusjärjestelmä iskun ja nykimisen hallitsemiseksi koiran kanssa juoksussa kahden erityyppisen jousen läpi: Joustava nauha koostuu 20 cm: n tasaisesta osasta (pehmeä vaimennus) ja pyöreästä joustavasta nauhasta (kovempi vaimennus). Taluttimessa on 2aksi kahvaa , ja ne voidaan säätää tarpeidesi ja käyttötyyppisi mukaan. Voit myös käyttää talutushihnaa olkahihnana tai vyötärön ympärillä.

Ominaisuudet:Kaksoistyyny: Yhdistelmä tasaista joustavaa nauhaa, jonka pituus on 20 cm, ja pyöreää joustavaa nauhaa, jolla on vahvempi vaimennus, absorboivat nykäyksiä, joita esiintyy koiran kanssa kävelemisen yhteydessä. Mukava pidonsiirto koiran ja juoksijan välillä.Erittäin kevyt sulkurengas: vain 28 grammaa painava karabiini ei laita talutushihnaa heilumaan ja antaa suoran vetovoiman ajon aikana.

Kaksi kahvaa ja useita käyttötarkoituksia: Talutushihnaa voidaan käyttää lyijyhihnana, canicross-vetohihnana koiran valjaiden ja vyötäröhihnan välillä tai olkapään tai vyötärön ympärillä.

Pituuden säätö: Confort Trek -vetohihnan pituus on säädettävissä. Kun se on asetettu minimiin, se on pituudeltaan 178 cm löysällä ja 235 cm kireänä Suurimmaksi asetettuna pituus on 238-293 cm

Alumiinikiinnitys: Vetolinja voidaan kiinnittää Comfort Trek -vyötärönauhaan napsautuskoukulla alumiinisen kiinnitysrenkaan kautta. Voidakseen seurata koiran kurssia paremmin kilpailun aikana, valjaiden sulkurengas kiinnitetään talutushihnaan siten, että se voi liikkua vapaasti. Tietenkin on mahdollista kiinnittää talutushihna myös muihin I-Dog-valjaisiin.

Hoito-ohje: Konepesu ei ole suositeltavaa. Confort Trek -valjaat voidaan puhdistaa helposti käsin saippuavedellä.