Kesä-24 koodilla FurZapperit edullisemmin
Isegrim Adult Trout Forelle 400g

Isegrim Adult Trout Forelle 400g


4,90 € sis. 14 % ALV
Märkäruoka aikuisille koirille. Siipikarjaa, taimenta, palsternakkaa karpalolla ja yrteillä.

Toimitus 5-15 arkipäivää
Tuotekuvaus

Isegrim on täysravinto märkäruoka, joka sisältää sen, mitä luonnolla on tarjottavana - runsaasti tuoretta lihaa, paljon vihanneksia sekä hedelmiä ja villiyrttejä.  Laadukkaat komponentit  sopivat oikein koirien aineenvaihduntaan ja immuunijärjestelmään.  Isegrim-ainesosat ovat luonnollisia koirien rakastamia ruokia. Isegrim ei ole vain ruokaa - se on ravitsemuskonsepti, joka vie koirat takaisin juurilleen.

Herkullinen taimen yhdessä tuoreen siipikarjanlihan kanssa antaa runsaasti proteiinia ja energiaa. C-vitamiinia sisältävien palsternakkojen ja karpaloiden lisäys yhdistettynä erityiseen villiyrttisekoitukseen tekevät Isegrim® Troutista maukkaan aterian, joka kuvastaa suden luonnollista ja tasapainoista ruokavaliota.

Ainesosat:  siipikarja 48%, siipikarjaliemi 28,8%, taimen 14%, palsternakka 4%, karpalo 1%, kivennäisaineet 1%, lohiöljy 0,1%, villiyrtit 0,1%.

Analyyttiset ainesosat:  proteiini 10,7%, rasva 6,4%, tuhka 2,5%, raakakuitu 0,5%, kosteus 75%

Ravitsemukselliset lisäaineet per kg:  D3-vitamiini 200 IU, E-vitamiini 30 mg, sinkki (monohydraattina) 15 mg, mangaani (monohydraattina) 3 mg, jodi (kalsiumjodaattina) 0,75 mg

1 tölkki 400g  vastaa noin 10kg koiran päivän ruokaa. Yksilölliset ravitsemustarpeet voivat vaihdella koirasi fyysisen aktiivisuuden, iän, terveyden, ympäristön, lämpötilan ja muiden tekijöiden mukaan. Avaamisen jälkeen tölkki tulee säilyttää jääkaapissa ja käyttää max. Kolme päivä. Tarjoile huoneenlämpäisenä. Varmista jatkuva raikkaan juomaveden saatavuus.

Arvostelut
0 arvostelua
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.