Iv San Bernard Andromeda Shampoo
Iv San Bernard Andromeda Shampoo

Iv San Bernard Andromeda Shampoo

36,40 €
sis. 24 % ALV
Uudistava shampoo koirille ja kissoille, joilla on herkkä iho.
Toimitus 5-15 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 8022767055200

Tuotekuvaus

Sisältää ruusunmarjauutetta , joka on tarkoitettu erityisesti lemmikkieläimille , joilla on herkkä iho ja erittäin vaurioitunut karva , joka vaatii elvyttämistä . Villiruusu tunnetaan uudistavista ja ravitsevista ominaisuuksistaan. Shampoo rauhoittaa ärsytystä, vähentää kuivuutta ja tulehdusta. Korkean C-vitamiinipitoisuuden ansiosta se estää vapaiden radikaalien toimintaa ja sillä on nuorentava vaikutus eläimen turkkiin.

Shampoo jättää turkit näkyvästi uusiutuneiksi, iho saa takaisin optimaalisen kosteustasonsa, pehmeyden ja kimmoisuuden, ja ihossa selvästi vähemmän punoitusta.

Käyttö:
Levitä oikea määrä vedellä laimennettua shampootakosteaan turkkiin; hiero hyvin kolmen minuutin ajan ja huuhtele haalealla vedellä ja levitä sitten Iv San Bernard Andromeda Conditioner -hoitoainetta.

Koostumus:
Aqua (vesi), natriumlaurethsulfaatti, glyseriini, kokamidopropyylibetaiini, kookosglukosidi, dinatriumkookoamfodiasetaatti, kookosbetaiini, parfyymi (tuoksu), rosa canina -hedelmäuute, guarhydroksipropyylitrimoniumkloridi, sitruunahappo, sitetrametyyliesteri, soylonaatti Fenoksietanoli, etyyliheksyyliglyseriini, CI 10635