Iv San Bernard Hydra Conditioner

Iv San Bernard Hydra Conditioner

43,80 €
sis. 24 % ALV
Sisältää laventeliuutetta , ja on tarkoitettu erityisesti lemmikeille, joilla on herkkä, kutiseva iho.
Toimitus 5-15 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 8022767055163

Tuotekuvaus

Laventeli tunnetaan rauhoittavista ja rentouttavista ominaisuuksistaan. Laventelin eteerisen öljyn lisääminen auttaa erilaisiin iho-ongelmiin, vähentää tulehdusta ja kutinaa. Sen tuoksulla on rauhoittava vaikutus eläimiin. Laventelia sisältävä hoitoaine on tuote, jota suositellaan erityisesti niiden lemmikkien pesemiseen, jotka eivät pidä pesemisestä ja ovat pesun aikana rauhattomia.

Hoitoaine tekee turkista terveennäköisen ja kiiltävän. Tekee turkista helposti kammattavan, ja palauttaa ihoon optimaalisen kosteustason, pehmeyden ja joustavuuden, ja vähentää selvästi  punoitusta ja poistaa kutinaa.

Hoitoaineen annataan vaikuttaa turkissa 3-5 minuuttia.

Ainesosat:
Aqua, myristyylialkoholi, setearyylialkoholi, dikoyylietyylihydroksietyylimoniummetosulfaatti, guar-hydroksipropyylitrimoniumkloridi, hydrattu oliiviöljy, maitohappo, olea Europaea (oliivi) hedelmäöljy, lavandula angustifolia, oliivipropyyli Europaoprop. Vehnäproteiini, fenoksietanoli, etyyliheksyyliglyseriini, bentsotriatsolyylidodekyyli-p-kresoli, propyleeniglykoli, hajuvesi, limoneeni, CI 19140