Iv San Bernard PEK Detangler Conditioner

Iv San Bernard PEK Detangler Conditioner

29,35 €
sis. 24 % ALV
Kermainen hoitoaine erittäin takkuisten turkkien selvittämiseen. Sisältää kollageenia, joka kosteuttaa ja ravitsee turkkia. Antaa turkille volyymiä
Toimitus 5-15 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 8022767000545

Tuotekuvaus

Käyttö:
shampoopesun jälkeen (Iv San Bernard -sarjasta, joka on suunniteltu tietylle turkkityypille), levitä riittävä määrä voidetta turkkiin ja anna vaikuttaa noin 3 minuuttia. Selvitä turkki harjalla tai kammalla ja huuhtele sitten huolellisesti lämpimällä vedellä.

Resepti 1 - kuohkeampi vaikutus:
sekoita Iv San Bernard hoitoaine PEK-hoitoaineeseen. 3 osaa hoitoainetta ja 1 osa PEK. Sekoita hyvin. Levitä aiemmin shampoolla pestyyn turkkiin. Odota 5 minuuttia, jotta hoitoaine imeytyy turkkiin ja ihoon. Huuhtele hyvin haalealla vedellä. Aloita kuivaus ja harjaa turkkia eri suuntiin.

Resepti 2 - kuohkeutta loppu kuivauksen aikana:
Jos koira on jo pesty ja koko turkin hoito on melkein valmis, voit sekoittaa PEK-hoitoaineen kuumaan veteen suhteessa 1 tl PEK per 500 ml kuumaa vettä. Sekoita hyvin ja kaada suihkepulloon. Suihkuta turkkia  seoksella  samalla kuivattaessa sitä kuivaimella. Tätä toimenpidettä voidaan käyttää paitsi koirille myös kissoille.

Reseprti 3 - Käytä erityisesti näyttelyissä:
sekoita pieni määrä hoitoainetta lämpimään veteen ja hiero turkkiin. Kuivaa ilman huuhtelua. Harjaa tasaisesti kuivauksen aikana, kunnes hoitoaine on täysin imeytynyt. Turkin volyymi kasvaa merkittävästi.


Ainesosat: Vesi / vesi, setearyylialkoholi, setrimoniumkloridi, imidatsolidinyyliurea, hajuvesi, fenoksietanoli, propyleeniglykoli, metyyliparabeeni, etyyliparabeeni, sitruunahappo, amyylikanemaali, butyylifenyylimetyylipropionaali, sinsalisylaatti, cibensyylisalisylaatti, bensyylisalisylaatti, 0, 4, 5, 4, 4, 5, 5, 5, 5 (Keltainen 10), Olea Europaea (oliivi) hedelmäöljy, Mel-uute, Ci 28440.