K9 Aloe Vera Shampoo

K9 Aloe Vera Shampoo

18,45 €
sis. 24 % ALV
Suunniteltu koirille joilla on herkkä, allergialle altis iho. Puhdistaa lemmikin ihon ja turkin häiritsemättä tai pesemättä pois sen luonnollista suojakerrosta
Toimitus 5-14 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 7350022449008

Tuotekuvaus

Helpottaa harjaamista ja lyhentää kuivumisaikaa. Laimennus 1:20

Sisältää aloe veraa, provitamiinia B5 ja vehnäproteiineja. Se rauhoittaa ja kosteuttaa kuivaa ihoa, vähentää ihon punoitusta ja hilseilyä.

K9 Aloe Vera Shampoo sisältää ravitsevia aineita, jotka hoitavat ihoa ja turkkia. K9 shampoo helpottaa turkin harjaamista ja lyhentää kuivumisaikaa. Voidaan käyttää niin kotona kuin trimmaamoissa. Sopii koiran turkin valmisteluun näyttelyyn. Voidaan laimentaa 1:20.

K9 Aloe Vera Shampoon vaikuttavat aineet:

  • Aloe Vera : eläimen ihoa ja turkkia ravitsevan aineen lähde. Tehoaa antibakteerisesti ja antifungaalisesti, estää vapaita radikaaleja. Se muodostaa ihon ja turkin pinnalle kerroksen, joka suojaa sitä kuivumiselta ja haitallisilta ympäristötekijöiltä. Vähentää ihon punoitusta, hilseilyä ja kutinaa, nopeuttaa pienten  naarmujen paranemista. Kosteuttaa ja pehmentää turkkia lisäten kauniin kiillon. Antaa turkille volyymiä. 
  • Pro-vitamiini B5: rauhoittaa kuivaa ja ärtynyttä ihoa, vähentää hilseilyä. Ravitsee ja vahvistaa turkkia vähentäen turkin vaurioitumisalttiutta ja katkeilua.
  • Vehnäproteiinit: elvyttää vaurioitunutta turkkia, Vehnäproteiinit tunkeutuvat karvan rakenteeseen, täyttävät aukot ja sulkevat karvan . Tämän ansiosta turkista tulee vahva, joustava ja vähemmän herkkä vaurioille ja kosteuden menetykselle. Sileä karva heijastaa valoa ja ehkäisee likaantumista

Ainesosat:

Vesi, mg lauryylisulfaattia, kookobetaiini, sertifioitu aloe vera, kookoamfodiini, D-pantenoli, vehnäproteiini, tuoksu, mackstat DM. pH 5,5.