K9 Aloe Vera shampoo + hoitoaine + Nano Mist

K9 Aloe Vera shampoo + hoitoaine + Nano Mist

52,70 €
sis. 24 % ALV
Aloe Vera -sarja herkkäihoisten lemmikkieläinten hoitoon. Sisältää 3 tuotetta: herkän, kosteuttavan aloe vera shampoon, hoitoaineen ja hoitosuihkeen
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: K9-20-100-SET2

Tuotekuvaus

  1. K9 Aloe Vera shampoo lemmikkieläimille - 300ml

Sopii kaikille turkkityypeille ja väreille. Se puhdistaa eläimen ihon ja karvat häiritsemättä tai pesemättä pois luonnollista suojakerrosta. Se sisältää aloe veraa, provitamiinia B5 ja vehnäproteiineja. Se rauhoittaa ja kosteuttaa kuivaa ihoa, vähentää sen punoitusta ja hilseilyä.Se sopii täydellisesti käytettäväksi sekä kotona että trimmamoissa. Sopii erinomaisesti myös näyttelykoirille. Riittoisa, voidaan laimentaa 1:20.

Koostumus: Vesi, mg lauryylisulfaattia, kookobetaiini, sertifioitu aloe vera, kookoamfodiini, D-pantenoli, vehnäproteiini, tuoksu, mackstat DM. pH 5,5.

  1. K9 Competition Aloe Vera -hoitoaine - 300 ml

Suunniteltu koirille, kissoille ja muille lemmikeille niiden kaikissa kehitysvaiheissa. Antaa turkkiin  kiiltoa ja helpottaa takkujen selvittämistä. Antistaattinen, vähentää pörröisyyttä, sileyttää. Sopii myös lemmikeille joilla on herkkä iho tai taipuvaisuutta allergioihin. Rauhoittaa ja kosteuttaa kuivaa ihoa, vähentää sen kuivuutta, punoitusta ja hilseilyä. Sopii kaikille turkkityypeille ja väreille. Sisältää aloe veraa, provitamiinia B5 ja vehnäproteiineja.

 Helpottaa pohjavillan irrottamista ja lyhentää merkittävästi kuivumisaikaa. Se sopii täydellisesti käytettäväksi sekä kotona että trimmaamoissa. Voidaan laimentaa 1:40.

Ainesosat:Aqua, steramidopropyylilaktaatti, sertifierad aloe vera, weat germanidopropyylilaktaatti, D-pantenoli, vehnäproteiini, tuoksu, mackstat DM. pH 4,5.

  1. Spray K9 Aloe Vera Nano Mist - 250ml

Käyttövalmis jätettävä hoitosuihke. Sen ominaisuuksien avulla voit käsitellä nopeasti ja tehokkaasti jopa takkuista ja likaista turkkia. Antaa volyymia ilman liiallista ja hallitsematonta pörröisyyttä. 

Tekee turkista herkemmän muotoilulle. Sertifioidun aloe vera-uutteen, vehnäproteiinien ja B5-provitamiinin ansiosta valmiste ei ainoastaan  helpota pohjavillan irrottamista , vaan myös  ravitsee ja rakentaa turkkia uudelleen varmistaen riittävän kosteuden. Nanoliposomit tunkeutuvat karvan kynsinauhaann erittäin syvälle ja parantavat hoidon lopputulosta. Säännöllisesti käytettynä se suojaa eläimen turkkia epäsuotuisilta ulkoisilta tekijöiltä, estää takkuuntumista, sekä tekee turkista miellyttävän sileän.Suihketta voidaan käyttää sekä kuivaan että kosteaan turkkiin.  Sopii kaikille turkkityypeille ja väreille. Täydellinen pitkäkarvaisille koirille. 


Ainesosat:Aqua, certifierad aloe vera, weat germanidopropyylilaktaatti, vehnäproteiini, steramidopropyylilaktaatti, D-pantenoli, nano-liposomit, tuoksu, mackstat DM. pH 5,5.