K9 High Rise Volumizing shampoo + hoitoaine

K9 High Rise Volumizing shampoo + hoitoaine

42,50 €
sis. 24 % ALV
Lisätty provitamiini B5 ja vehnäproteiinit ravitsevat ja vahvistavat turkkia. Tekevät turkista vahvan ja lisää merkittävästi volyymia
Toimitus 5-14 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: K9-20-7300-SET

Tuotekuvaus

  1. K9 Competition High Rise volyymia lisäävä shampoo - 300 ml

Hellävarainen koostumus puhdistaa eläimen ihon ja turkin häiritsemättä luonnollista suojakerrosta. Lisätty provitamiini B5 ja vehnäproteiinit ravitsevat ja vahvistavat turkkia . Vahvistaa turkkia ja lisää volyymia. Turkista tulee sileä ja säteileviä. Shampoo rauhoittaa ja kosteuttaa kuivaa, herkkää ihoa. Helpottaa irtokarvan irrottamista ja lyhentää merkittävästi kuivumisaikaa.

Sopii kaikille koirien, kissojen ja muiden lemmikkien turkkityypeille ja -väreille. Se sopii täydellisesti käytettäväksi sekä kotona että trimmamoissa. Täydellinen shampoo myös näyttelykoirille. Voidaan laimentaa 1:10.

Käyttö:Levitä shampoo kosteaan turkkiin, levitä se huolellisesti ja hiero, kunnes se vaahtoaa. Jos lemmikillä on kuiva turkki, huuhtele haalealla vedellä. Jos lemmikillä on rasvainen turkki, huuhtele shampoo lämpimällä vedellä. Tarvittaessa voit toistaa pesun. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi käytä lopuksi K9 High Rise Competition Conditioner -hoitoainetta.

Koostumus:Agua, Mg-lauryylisulfaatti, kookoamfopolykarboksi, vehnäproteiinikokbetaiini, kopolymeeri, polymeeriesteri, D-pantenoli, hajusteet, säilöntäaine.

  1. Odżywka K9 Competition High Rise volyymia lisäävä hoitoaine - 300 ml

Sopii kaikille turkkityypeille ja väreille. Lisätty provitamiini B5 ja vehnäproteiinit ravitsevat, ravitsevat ja vahvistavat turkkia. Tekee turkista vahvan ja joustavan. Lisää näkyvästi volyymia, sileyttää ja tekee turkista kiiltävän. Hoitoaine rauhoittaa ja kosteuttaa kuivaa, ärsyyntyvää ihoa. Helpottaa irtokarvojen irrottamista ja lyhentää merkittävästi kuivumisaikaa. Se sopii täydellisesti käytettäväksi sekä kotona sekä trimmamoissa. Sopii lemmikin valmisteluun näyttelyä varten. Koirille, kissoille ja muille lemmikkieläimille. Voidaan laimentaa 1:10.

Käyttö: kosteaan turkkiin, joka on pesty K9 High Rise Volumizing Shampoolla, levitä laimennettu hoitoaine tasaisesti, anna vaikuttaa hetken ja huuhtele.

Koostumus:Agua, stearamidopropyylilktaatti, setearyylialkoholi, vehnäproteiini, kopolymeeri, polymeeriesteri, D-pantenoli, tuoksu, säilöntäaine.