Kangasmaski Bling kukka
Kangasmaski Bling kukka Kangasmaski Bling kukka

Kangasmaski Bling kukka

Tuotenumero 4251341249689

Materiaali: 100% puuvillaa .Pestävä - uudelleenkäytettävä . Sisätasku 12,5 x 8 cm: n suodattimille – 1 kpl suodattimia sisältyy toimitukseen

6,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Väri musta,jossa bling-bling koristeita ja brodeerattu kukka  Materiaali: 100% puuvillaa .Pestävä - uudelleenkäytettävä . Sisätasku  12,5 x 8 cm: n suodattimille – 1 kpl suodattimia sisältyy toimitukseen – tilaa lisää suodattimia sivuiltamme.

Kiinnitys: säädettävät korvientaakse tulevat lenkit.

 Koko: yhden koon . Suun ja nenän suojaamisella  vähennät virusten ja bakteerien leviämistä, kun hengität ulos, puhut, yskät tai aivastat. Puuvillakangas on mukava käyttää matalan hengitysvastuksen takia.

Kangasmaski ei ole sertifioitu lääketuote tai henkilökohtainen suojavaruste. Käyttämällä tätä suun ja nenän peittävää maskia, täytät maskivaatimuksen .

 Sopii toistuvaan käyttöön. Huomautus suodattimen käytöstä :Hävitä käytetyt suodattimet suljetussa pussissa talousjätteiden mukana Pese maski  ilman suodatinta pesukoneessa 60 °: ssa . Pese kädet huolellisesti, ennen uuden suodattimen asettamista juuri pestyyn maskiin.  Suodatin on suositeltavaa vaihtaa 1 viikon kuluttua

Huomioi: Vaikka maskia käytettäisiin, koronapandemian hillitsemiseksi vaadittavia hygieniatoimenpiteitä ja etäisyyttä koskevia sääntöjä on silti noudatettava. Maski ei suojaa itseäsi infektioilta, koska tämän maskin materiaali on non-medical . Lisäksi hengitettävä  ilma imetään maskin reunojen ohi. Maskin  käyttö vähentää kuitenkin tartuntariskiä muille ja viime kädessä meille kaikille.

Pituus:
0.01 cm
Korkeus:
10 cm
Leveys:
10 cm
Paino:
0.018 kg