Kattovit gastro 400g
Kattovit gastro 400g

Kattovit gastro 400g

Tuotenumero 4000158771247

Auttaa erilaisiin ruuansulatus- ja vatsanseudunvaivoihin, kuten ripuliin. Hypoallergeeninen, herkkävatsaisille. Erittäin sulava kissan täysrehu.

6,95 €
Sisältää alv. 14.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Kattovit Gastro 400g kuivatäysravinto

Auttaa erilaisiin ruuansulatus- ja vatsanseudunvaivoihin, kuten ripuliin.

Hypoallergeeninen, herkkävatsaisille. Erittäin sulava kissan täysrehu. Kuivamuona.

- haiman vajaatoiminta

- akuutti suoliston imeytymishäiriö

GASTRO on suunniteltu erityisesti kissoille ruoansulatuskanavan ongelmia (vatsa, suolisto, haima). Ruuassa on alhainen rasvapitoisuus sekä erityisen helposti sulava koostumus ja korkea elektrolyyttipitoisuus auttaa nestetasapainoon.

Suositeltava ruokintajakson pituus: ripuliin: 1-2 viikkoa. Kompensoimaan riittämätöntä ruoansulatusta: 3-12 viikkoa. Kroonisissa haiman vajaatoiminnassa voidaan käyttää koko elämän ajan. On suositeltavaa, että pyydät eläinlääkärin neuvoja ennen käyttöä tai käytön pidentämistä. Raikasta vettä on aina oltava saatavilla.

Ruokintaohje:

Keskikokoinen kissa (4 kg) annos noin 60g päivässä.

Ainekset: Viljat, liha ja eläinperäiset tuotteet (16,5% kani), muna ja munatuotteet, kasviperäiset proteiiniuutteet, öljyt ja rasvat, hiivat, kasviperäiset sivutuotteet, kivennäisaineet.

Hyvin sulavat raaka-aineet: kani, riisi, kuivattu kananmuna, siipikarjan rasva, lohiöljy.

Analyysi: Valkuaisaine 32%, rasva 16%, hehkutusjäännös 6,5%, kuitu 1,5%, kalsium 0,9%, fosfori 0,8%, kalium 0,4%, natrium 0,4%.

Paino:
0.41 kg