Kissan raapimapuu Indy
Kissan raapimapuu Indy

Kissan raapimapuu Indy

72,95 €
sis. 14 % ALV
Indy raapimapuu beigen tai harmaan värisenä. Korkeus 92 cm
Toimitus 5-15 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 28-80299-16

Tuotekuvaus

Raapimispuu on kooltaan 54 x 34 x 92 cm, joten se on ihanteellinen koko sekä kissanpennuille että aikuisille kissoille. 

Kahden talon ja kahden alustan ansiosta raapimispuu tarjoaa kissallesi monia mahdollisuuksia leikkiä, nukkua ja rentoutua. 

Korkein taso on 92 cm:n korkeudella, joten kissasi voi nauttia näkymistä ja tuntea olonsa turvalliseksi tukevalla ja vakaalla rakenteella.

Kestävä, mukava ja tyylikäs raapimapuu on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka ovat kestäviä ja kulutusta kestäviä. Raapimistolpat on päällystetty pehmeällä pehmusteella ja sisalköysi varmistaa, että kissasi voi teroittaa ja ylläpitää kynsihuoltoa. 

Kaksi taloa tarjoavat kissallesi turvallisen paikan levätä ja piiloutua, ja kaksi tasoa tarjoavat kissallesi ihanan paikan rentoutua ja venytellä. 

Raapimapuu on helppo koota ja se voidaan sijoittaa mihin tahansa huoneeseen. Houkuttelevan muotoilunsa ansiosta Indy-raapimispuu ei vain ilahduta kissaasi, vaan se on myös mukava lisä sisustukseen. 

Lyhyesti sanottuna tämä on loistava valinta jokaiselle kissan ystävälle, joka haluaa tarjota kissalleen hauskan ja turvallisen ympäristön.