KONG Puppy
KONG Puppy
KONG Puppy

KONG Puppy

11,50 €
sis. 24 % ALV
Mukautettu kasvavan pennun maitohampaisiin. Ainutlaatuinen, täysin luonnollinen kumikoostumus on KONG-kumilelusarjan pehmein
Määräalennus
Alennusprosentti
+ 2 kpl
10 %
Toimitus 5-15 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 38-74012013-0035585131313

Tuotekuvaus

Puppy KONG koiranlelu on mukautettu kasvavan pennun maitohampaisiin. Ainutlaatuinen, täysin luonnollinen kumikoostumus on KONG-kumilelusarjan pehmein. 

Suunniteltu vastaamaan pennun 28 maitohampaan tarpeita, se auttaa opettamaan oikeaa pureskelukäyttäytymistä ja samalla täyttämään koiranpennun vaistonvaraiset tarpeet, kun taas epäsäännöllinen pomppiminen tekee siitä ihanteellisen niille pennuille, jotka haluavat vain leikkiä.

Täytetty Puppy KONG pitää pennun aktiivisena ja pentu tyydyttää pureskelu ja nuolemistarpeensa hyväksyttyyn kohtaaseen , eikä kiellettyjen esineiden pureskelemiseen.

Voit täyttää KONGin  KONG Puppy Snacksillä  ja KONG Puppy Easy Treat pastalla

Tämä KONG kehitettiin Pentujen ensimmäiseksi leluksi ja se  on valmistettu puhtaasta 100 % lateksikumista, joka on hieman pehmeämpää kuin normaali KONG. 

Tämän tarkoituksena on tarjota lisäsuojaa ikenille (ikenille). Auttaa koiranpentua hampaiden kehittymisessä. Puppy Kong on saatavana sinisenä ja vaaleanpunaisena.  

Värit toimitetaan satunnaisesti. Väriä ei voi valita.