Kuparimaski FFP2
Kuparimaski FFP2

Kuparimaski FFP2

Copper Inside Kuparimaski on kuparia sisältävä kirurginen suu-nenäsuojain. Se on tarkoitettu suojaamaan terveydenhuollon henkilöstöä, potilaita ja käyttäjiä.

20,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Copper Inside Kuparimaski on kuparia sisältävä kirurginen suu-nenäsuojain. Se on tarkoitettu suojaamaan terveydenhuollon henkilöstöä, potilaita ja käyttäjiä. Maskin tulee peittää nenä ja suu, jotta se suojaa käyttäjää infektiotauteja aiheuttavilta viruksilta ja bakteereilta. Tuote estää myös ilmassa olevien organismien leviämisen sekä suojaa käyttäjää mahdollisesti saastuneilta nesteroiskeilta hoitotoimenpiteiden aikana. Copper inside kuparimaski sisältää kuparia ja kupari tunnetaan sen antibakteerisista ja viruksia tuhoavista ominaisuuksistaan. Kuparimaskin teho on tutkittu ja todistettu ja Kuparimaski on patentoitu. 

 

Kuparimaskia voidaan käyttää niin kauan kuin se on ehjä. Kuparimaski pysyy käytössä ehjänä jopa useita viikkoja, kun sitä käyttää hellävaravasti. Kuparin viruksilta suojaavat ominaisuudet eivät heikkene ajan kuluessa. Niin kauan kuin maski on fyysisesti ehjä (ei reikiä), se tarjoaa virusten vastaisen suojan ilman sterilointia. Maski on itse-steriloituva kuparin ansiosta.

 

Kaiken kaikkiaan pieni määrä kuparihiukkasia sekoitetaan maskiin, joka saa aikaan persikan värin. Kangas on muuten identtinen "tavallisen" kirurgisen maskin kanssa ja tarjoaa kaiken tarvittavan suojan USA:n ja EU:n asetusten (IIR / EN14683) mukaisesti.

 

 

Miksi Kuparimaskia kannattaa käyttää?

✓ 95% viruksista ja bakteereista torjutaan atomitasolla

✓ Tutkimukset osoittaa, että SARS-CoV-2, coronavirus pandemian aiheuttaja ei pysty tarttumaan oltuaan 4 tuntia kuparin kanssa tekemisissä, kun taas muovin pinnalla kyseinen virus voi säilyä jopa 72 tuntia.

✓ Ekologinen ja taloudellinen, pitkä käyttöikä: tavallisia maskeja EI VOI kierrättää.

✓ Samat kuparihiukkaset jatkavat uusien virusten torjumista menettämättä tehoaan.

✓ Kuparimaski on steriili, hajuton ja pehmeä sekä miellyttävä ja maskin läpi on helppo hengittää.

✓ Kupari ei aiheuta helposti iho-oireita kuten normaalit maskit.

✓ Kuparihiukkaset säilyttävät aktiivisuutensa eivätkä menetä tehoaan käytössä. Kuparimaksi on itse-streiloituva kuparin ansiosta.

✓ Israelilainen tutkimus ja kehitystyö sekä patentointi.

✓ CE hyväksytty (IIR, EN 14683).

 

Copper Inside maski sisältää kuparia

Copper Inside Kuparimaskissa on viisi kerrosta:

  1. Uloin kerros estää pisaroiden pääsyn ja sisältää kuparioksidipolymeereja.

  2. Keskikerrokset 3 kpl vangitsee pienet hiukkaset, jotka voivat kulkea ulkokerroksen läpi, estäen myös hiukkasten virtauksen ulospäin.

  3. Sisin kerros, joka on lähinnä suuta ja nenää, on suunniteltu imemään kosteutta ja sisältää kuparioksidipolymeereja varmistaakseen, että virukset eivätkä bakteerit pysty selviämään.

 

Mikäli käytön aikana maski aiheuttaa ihoärsytystä, vaihda maski tai lopeta sen käyttö. Älä käytä maskia, jos se on repeytynyt, ei pysy paikallaan tai on muulla tavalla vaurioitunut, koska tämä voi vaikuttaa suojauksen tehokkuuteen.

Maskia voidaan käyttää niin kauan kuin se on ehjä.Ei vesipesua. Ei valkaisua. Ei silitystä. Kuivatettava litteänä.