Lemmikkirattaat Excellent
Lemmikkirattaat Excellent
Lemmikkirattaat Excellent

Lemmikkirattaat Excellent

137,95 €
sis. 24 % ALV
Irroitettava laukkuosa. Kasaan menevä runko. Max kuormitettava paino 15 kg
Toimitus 5-15 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 48-1024-05

Tuotekuvaus

 Lemmikkirattaat on varustettu kauniilla katoksella. Ylimääräinen säilytyskori rattaan alla lompakolle, leluille, koiran eväille. 

Ota rattaat mukaasi ostoksille, retkeilyyn ja matkalle lemmikkisi kanssa. 

Näillä rattailla on se suuri etu, että voit irrottaa oleskelutilan rungosta ja voit helposti ottaa lemmikin mukaasi  laukussa. 

 Suuremmat pyörät 360° kääntyvät

Parannetun pyöräjärjestelmän ansiosta pyörät on tuettu 360° ohjausavustimella, joten  voit työntää rattaita mukavasti missä tahansa maastossa. 

Rattaat  sopii erinomaisesti , sairaille, peloissaan oleville lemmikeille, vanhoille lemmikeille, pennuille tai kun haluat mennä kaupungille pienen lemmikin kanssa, niin on turvallinen paikka missä voit lemmikkiä pitää ja kuljettaa. 

 

Lisäedut:

 Vetoketju edessä ja takana käytön helpottamiseksi. Verkkoikkunat eivät ainoastaan optimoi lemmikkisi uteliaisuutta, nauti auringosta ja ulkomaailman maisemista, vaan myös edistävät ilmavirtausta. Samanaikaisesti yläosassa olevan mesh-verkon avulla voit pitää lemmikkiäsi silmällä 

 Rattaiden rakenne on valmistettu erittäin kestävästä taivutusta kestävästä alumiinirungosta, joka kestää jopa noin 15 kg painavia pieniä lemmikkejä. Varustettu vettä hylkivällä 600D Oxford Clothilla, joka on myös erittäin naarmuuntumaton. 

 Mitat ja paino:

  • Tuotteen pituus: 68 cm
  • Tuotteen leveys: 44 cm
  • Tuotteen korkeus: 95 cm
  • Irrotettavan kantolaukun koko on 47 x 30 x 30 cm.
  • Max. kuormitettava paino: 15 kg