Liker Magnet - kevyt harjoituspallo koiralle magneetilla
Liker Magnet - kevyt harjoituspallo koiralle magneetilla
Liker Magnet - kevyt harjoituspallo koiralle magneetilla

Liker Magnet - kevyt harjoituspallo koiralle magneetilla

45,95 €
sis. 24 % ALV
Polymeerikomposiitista valmistettu harjoituspallo, jossa on magneetti, jonka avulla voit kiinniittää sen vaatteisiin tai vaikka reppuun
Toimitus 5-15 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: LK-301754

Tuotekuvaus

Se on loistava harjoituspallo noutoon, narun ansiosta voit heittää sen todella kauas. Liker tuotteita käytetään tottelevaisuuskoulutuksessa ja koiran huomion kehittämisessä.   Sen ilmeikäs väri helpottaa sen löytämistä ruohikolta. pallo sopii erinomaisesti mihin tahansa toimintaan, johon liittyy vetämistä ja raahaamista. Rakenne ja kohokuviointi pallon pinnalla ja kuminauhalla mahdollistavat hyvän otteen ja estävät lelua luisumasta kädestä tai koiran suusta. 

Magneettien ansiosta voit helposti kiinnittää pallon vaatteisiisi tai reppuun, kun sitä ei tarvita. yksi magneetti kiinnitetään pysyvästi pallon nauhaan ja kaksi voidaan kiinnittää collegepaitaan, takkiin tai reppuun. Magneetit ovat erittäin vahvoja, ne takaavat, että pallo pysyy paikoillaan.

Liker Magnet pallo on valmistettu  polymeerikomposiitista, joka on kevyt, pehmeä ja turvallinen koiran hampaille ja ikenille.. Se toimii hyvin sekä pennun että aikuisen koiran kanssa. Materiaali on myös hajuton ja myrkytön. Pallon erinomainen etu on pallon  korkealla kelluminen: pallo uppoaa vain 1/4 veteen, joten se sopii ihanteellisesti kaikkiin vesiaktiviteetteihin. Jos koirasi on vesihullu, tämä lelu on ehdottomasti teitä varten. 

Mitat:

  • M : halkaisija 7 cm, narun pituus 30 cm
  • L : halkaisija 9 cm, narun pituus: 30 cm

Vinkki:Lelu on valmistettu polymeerivaahdosta. Leikkiessään koira voi painaa siihen hammasjälkiä. Ne eivät vaikuta  kestävyyteen ja ominaisuuksiin. Muista kuitenkin, että Liker Magnet luotiin pitämään hauskaa yhdessä. Älä anna sitä koiralle leikkiä yksinään äläkä anna sen käsitellä sitä puruleluna. Muuten koira voi tuhota esineen nopeasti.