Mane'n Tail Spray & Braid suihke 120ml

Mane'n Tail Spray & Braid suihke 120ml

15,95 €
sis. 24 % ALV
Auttaa hallitsemaan harjan ja hännän karvaa, sekä pitkäturkkisten koirien karvaa. Vähentää pörröisyyttä turkissa. Vahvistaa turkkia ja suojaa turkkia katkeilult
Toimitus 5-14 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: MNT-SNB120-1

Tuotekuvaus

Vesipohjainen hoitoaine, jonka pH on tasapainossa. Se saa aikaan sen, että sillä suihkutettu turkki ei ole liukas. minkä ansiosta turkki  tai harjas ei lipsahda kädestä punottaessa ja nyytityksessä ja muotoiltu turkki pysyy erinomaisessa kunnossa pidempään.

Suihke ehkäisee pörröisyyttä, auttaa hallitsemaan harjasta, häntää ja pitkää turkkia.

Se sopii erinomaisesti näyttelykoirien omistajille ja trimmaajille, jotka valmistelevat koiria näyttelyyn.

Rikastettu proteiineilla vahvistamaan ja suojaamaan turkkia vaurioita ja turkin katkeilemista.

 Ei huuhdella pois , on ns. jätettävä hoitoaine.


Käyttö:

  • letitys ja nyytitys : suihkuta säästeliäästi (jotta et kastele turkkkia liikaa), puno hiustyyli.  Nyyttien ja punosten poistamisen jälkeen on suositeltavaa käyttää Mane'n Tail Detangleria turkin ravitsemiseen ja pitämiseen täydellisessä kunnossa. 
  • pystyssä ja hallitsemattomien karvojen hallitseminen harjassa tai hännässä tai esim koiran selkäkarvassa:  suihkuta turkkiin suihketta runsaasti, harjaa tai kampa läpi. tee sitten löysä nyytitys ja anna vaikuttaa vuorokausi.  Tai jos haluat sileämmän selkäturkin laita suihjuttamisen ja kampaamisen jälkeen suoristusloimi koiran päälle.
  • Nyyttien ja punosten  avaamisen jälkeen on suositeltavaa käyttää Mane'n Tail Detangleria niiden ravitsemiseen ja pitämiseen täydellisessä kunnossa.