Miracle Nipples
Miracle Nipples
Miracle Nipples

Miracle Nipples

29,45 €
sis. 24 % ALV
Miracle-tutti on suunniteltu pienille ja keskikokoisille koiranpennuille. Siinä on valmiiksi tehty reikä, erinomainen joustavuus ja helppokäyttöisyys.
Toimitus 5-15 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: miracle nipple

Tuotekuvaus

Tuttien koot:

Original : Kärjen pituus on 24mm. Kärjen halkaisija on 2-5 mm. Kokonaispituus pohjan kanssa on 31 mm.

Mini: Kärjen pituus on 12mm. Kärjen halkaisija on 1-3 mm. Kokonaispituus pohjan kanssa on 24 mm.

Asennus:

Miracle Nipples sopii joko liukukärkiseen tai luer lock -kärkiseen ruiskuun. Yli 3 cc:n ruiskuissa suosittelemme luer lock -tyyppisen ruiskun käyttöä. Miracle Nipple sopii myös pienen imetyspullon korkkiin.

Kestävä

Nämä tutit on suunniteltu kestämään paljon muita tutteja kauemmin, kun pienet terävät hampaat voivat osua tuttiin. Nämä tutit on myös suunniteltu vähentämään mahdollisuutta, että pentu nielee koko tutin tai puree tutin kahtia. Tässä tutissa on myös vaivaustyyny, jota pennut voivat vaivata pienillä tassuillaan, kuten ne luonnollisesti tekisivät kun emo imettää pentuja.

 Valmistettu  USA:ssa

Emme suosittele näiden Miracle tuttien käyttöä kissanpennuille. kissanpennut pitävät tutista, jossa on hyvin pieni reikä, josta niiden täytyy imeä erittäin lujasti. Maidon virtaus Miracle Nänneistä on liian nopeaa kissanpennuille. Ja kissanpennut myös pureskelevat nännejä ja rikkovat ne. (Muut eläimet eivät yleensä tee tätä). Kissanpennuille suosittelemme Catac ST1 nännejä.