Misoko & Co hygieniamatto 80 x 140 cm

Misoko & Co hygieniamatto 80 x 140 cm

57,98 €
sis. 24 % ALV
Uudelleen käytettävä hygieniamatto on loistava alusta mm. pentulaatikoihin, kuljetuslaukkuihin ja häkkeihin alustaksi.
Toimitus 5-15 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 054671

Tuotekuvaus

Uudelleenkäytettävä hygieniamatto imee ja säilyttää täydellisesti kosteuden. Alustan pinta pysyy kuivana ja siten myös lemmikin tassut, jolloin vältytään märiltä tassunjäljiltä lattialle. Hygieniamattoa käytetään pentujen opettamiseen tekemään tarpeitaan niille suunnattuun paikkaan. Hygieniamattoa voidaan käyttää pentulaatikossa ja pentuaitauksessa alustana. Hygieniamatto sopii hyvin myös vanhemmille tai sairaille koirille, joilla on esim pidätydvaikeuksia.

Hygieniamatto on korvaamaton paitsi kotona, myös matkoilla - se voidaan laittaa kantolaukkuun tai häkkiin alustaksi. 

Hygieniamatto on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, minkä ansiosta se imee täydellisesti nestettä ja pitää sisällään epämiellyttäviä hajuja.

Misoko uudelleenkäytettävät hygieniamatot ovat taloudellisia, koska ne voidaan käyttää uudelleen ja uudelleen pesun jälkeen. Ne voidaan pestä jopa 90 °C:n lämpötilassa, mutta valkaisuaineiden ja huuhteluaineiden käyttöä ei suositella. Niiden silitystä ei myöskään suositella. 

Käyttämällä uudelleenkäytettävää tuotetta pidät huolta ympäristöstä ja suojelet luontoa!

Hygieniamatto koostuu neljästä kerroksesta

Ensimmäinen kerros - 100% polyesteri, toinen kerros - 95% polyesteri, 5% viskoosi, kolmaskerros - laminoitu polyuretaani (PU), neljäs kerros - 100% polyesteri

Hygieniamatto on kuvioitu värikkäillä tassuilla.

 Koko 80cm x 140cm.