Nature's Specialties Ez Out® DeShedding Shampoo

Nature's Specialties Ez Out® DeShedding Shampoo

30,15 €
sis. 24 % ALV
Shampoo poistaa ylimääräisen aluskarvan ja kuolleet karvat. Ravitsee ihoa ja turkkia, helpottaa turkin selvittämistä.
Toimitus 5-15 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 842538

Tuotekuvaus

Shampoo sisältää aloe veraa, A-, D- ja E-vitamiinia, pantenolia, eteerisiä öljyjä ja silkkiproteiineja, jotka tekevät turkista pehmeän ja kiiltävän. Sillä on myös tasapainoinen pH. Nature's Specialties Ez Out® DeShedding Shampoota suositellaan lyhyt- ja pitkäkarvaisille koirille, joilla on aluskarva. Se on turvallinen yli 6 viikon ikäisille kissanpennuille ja pennuille. Tehokas, voidaan käyttää laimentamattomana (erittäin vaikeiden hiusten tapauksessa) tai vedellä laimennettuna suhteessa 16:1.

Nature's Specialties Ez Out® DeShedding shampoon ominaisuudet:

  • hyödyllinen aloe vera (sisältää lähes kaksisataa parantavaa ainetta) on vitamiinien ja arvokkaiden kivennäisaineiden lähde: natriumia, kaliumia, magnesiumia, kromia, rautaa, kuparia, mangaania, sinkkiä ja kalsiumia. Se auttaa ihosairauksissa, sillä on myös bakteereja tappava vaikutus
  • pantenoli (provitamiini B5) tunkeutuu helposti ihoon ja turkkiin. Sillä on anti-inflammatorisia ja parantavia ominaisuuksia, se rauhoittaa ärsytystä, nopeuttaa epidermiksen uusiutumista ja kosteuttaa erittäin hyvin. turkeista tulee vahvat, täyteläiset ja elastiset
  • silkki auttaa hoitamaan kuivaa ja vaurioitunutta turkkia. Lisäksi silkkiproteiinit luovat näkymättömän suojan turkkii, jotka suojaavat ja uudistavat sitä.
  • Säännöllisesti käytetty Nature's Specialties Ez Out® DeShedding Shampoo ja Nature's Specialties Ez Sheed® DeShedding Conditioner palauttavat vaurioituneen, himmeän turkin sen oikeaan kuntoon ja kiiltoon jo muutaman viikon kuluttua.

Käyttö:Kostuta turkki lämpimällä vedellä ja levitä tiivistettyä (vaikeassa tapauksessa) tai vedellä laimennettua shampoota suhteessa 1:16. 

Aloita shampoon levittäminen päästä ja korvista (vältä kosketusta silmiin) ja siirry häntää kohti, päätyen tassuihin. Huuhtele sitten huolellisesti. Toista tarvittaessa. Saat parhaat tulokset käyttämällä Nature's Specialties Ez Sheed® DeShedding Conditioneria shampoopesun jälkeen.

Koostumus:Puhdistettu vesi, myrkytön ja biohajoava ainesosien koostumus, aloe vera, pantenoli, A-, D- ja E-vitamiinit, silkki.