Non-Stop Clacier 2.0 lämpötakki
Non-Stop Clacier 2.0 lämpötakki
Non-Stop Clacier 2.0 lämpötakki

Non-Stop Clacier 2.0 lämpötakki

89,95 €
sis. 24 % ALV
Kaikkiin sääolosuhteisiin sopiva takki. Suojaa tuulelta,pakkaselta ja myös sateelta.
Toimitus 5-14 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 32001

Tuotekuvaus

Non-stop dogwear Glacier jacket 2.0 on mukava talvitakki koiralle, jossa on PrimaLoft® Black Insulation Eco eristysmateriaali, jota käytetään yleisesti ihmisten urheiluvaatteissa. Lämpöeristys on kevyt ja pehmeä, mutta tarjoaa silti koirallesi suojaa, jota se tarvitsee kaikissa sääolosuhteissa. Tämä eristetty koiran takki toimii moitteettomasti, vaikka se kastuisi.

Non-stop dogwear Glacier jacket 2.0 takissa on tuulen- ja vedenpitävä kuorikangas. Kulutukselle alttiit alueet on vahvistettu.

Tämä lämmin koiran takki on suunniteltu tarjoamaan koirallesi täyden vapauden liikkua.

Non-stop dogwear Glacier 2.0 takki on päivitetty uusilla vanupaneeleilla ja muotoilulla, jotta se istuu täydellisesti koirallesi. Säädettävät kiristyspisteet ja rintaremmi mahdollistavat yksilöllisen säädön. Jalkahihnat auttavat pitämään koiran takin paikoillaan ja estävät sitä nousemasta kovalla tuulella. Erilliset talutushihnan kiinnitysaukot mahdollistavat valjaiden ja kaulapannan käyttämisen takin alla. Olemme lisänneet valumareiät takin rintaosaan mahan alle. Reiät estävät vettä kerääntymästä koiran rinnan alle, koska tämä voi aiheuttaa sen, että koira jäähtyy ja tuntee olonsa epämukavaksi. Heijastavat yksityiskohdat tarjoavat hyvän näkyvyyden pimeässä ja pilvisenä päivänä. Verkkosäilytyspussi tulee takin mukana.

Kokotaulukko https://sites.saleslayer.com/Q0NCeXFBWFhBVzQ9/l:fi/t:PR/i:175/ct:13/Glacier%20jacket%202.0