Non-Stop Dogwear Beta Pro raincoat purple 40cm
-24.9%

Non-Stop Dogwear Beta Pro raincoat purple 40cm

24.9 % alennus
54,00 € 71,90 €
sis. 24 % ALV
Tässä kevyessä sadetakissa on säädettävän rinnanympäryksen lisäksi säädettävät kiristysnarut niskassa ja hännäntyven kohdalla.
Toimitus 5-14 arkipäivää

Beta Pro -sadetakin 15 000 millimetrin vesipilari pitää koiran lämpimänä ja kuivana sateisinä päivinä. Tässä kevyessä sadetakissa on säädettävän rinnanympäryksen lisäksi säädettävät kiristysnarut niskassa ja hännäntyven kohdalla. Takaosan jalkahihnat pitävät takin paikoillaan tuulisina päivinä.

Takissa on kaksi toiminnallista kerrosta ja teipatut saumat. Polyesterikuori pysäyttää tuulen ja sateen, sen vesipilari arvo on 15 000 mm. Hengittävä kalvo sisäkerroksessa päästää kosteuden läpi pitäen turkin kuivana. Rintakappaleessa käytetään kumiverkkoa, jotta selän päältä valuva vesi pääsee läpi eikä kastele vatsan puolta. Iso kaulus suojaa koiran kaulaa. Voit taluttaa koiraasi myös lyhyissä valjaissa, sillä takin selästä löytyy aukko, josta voit kiinnittää taluttimen koiran valjaisiin.

Beta Pro sadetakkia on saatavana kolmessa eri värissä: sininen, oranssi-musta, violetti-musta. Koot 24cm aina 90cm asti.

 3M heijastavaa materiaalia olevat heijastinnauhat takaavat näkyvyyden pimeässä. Sadetakki on kevyt ja se on helppo pakata pussiin, joka tulee sen mukana.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 2941
Tuotenumero: 7171652029411