Non-Stop Dogwear Long Distance Jacket Red 45-55cm
Non-Stop Dogwear Long Distance Jacket Red 45-55cm Non-Stop Dogwear Long Distance Jacket Red 45-55cm Non-Stop Dogwear Long Distance Jacket Red 45-55cm

Non-Stop Dogwear Long Distance Jacket Red 45-55cm

Tuotenumero 7071652027236

Long Distance Jacket toppatakki on erityisen kylmien säiden vaate koirille. Se on suunniteltu pidettäväksi niin juostessa kuin levossakin.

87,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 4 - 7 työpäivää

Long Distance Jacket toppatakki on erityisen kylmien säiden vaate koirille. Se on suunniteltu pidettäväksi niin juostessa kuin levossakin. Takkia on kehitetty ja uudistettu vuosien aikana maailman parhaiden valjakkoajajien palautteesta. Uloin kerros on kestävää Ripstop materiaalia, tuulen- ja vedenkestävää. Tiivis sisäkerros on synteettistä lämpöä eristävää vanua, joka pitää koiran lihakset lämpimänä ja auttaa näin ollen sitä säästämään energiaa. Sisäpinta on pehmeää ripstop materiaalia, joka ei vahingoita koiran turkkia ja on helppo puhdistaa. Takki on helppo pukea ja riisua myös kun koiralla on valjaat päällä. Long Distance toppatakissa on pitävät tarrakiinnitykset rinnan alla ja vyötäröllä. Kuten nimikin kertoo, takki on suunniteltu erityisesti pitkän matkan valjakkokoirille. Se soveltuu kuitenkin hyvin myös muille aktiivisille koirille hyvistä lämpöominaisuuksista ja päällä pysyvyydestä johtuen. Takki tarjoaa erityisen lämmön eristyksen ja suojan rintakehälle, olkapäille, lavoille ja vyötärölle. Mukana tulee myös irroitettava suoja suojaamaan uroksen genitaalialuetta. Heijastava läppä niskassa auttaa huomioimaan koiran liikkeen pimeässä. Takin takana on silmukka vetonarun pujotusta varten, näin takki pysyy paikallaan myös tuulisella säällä vedon aikana. Long Distance toppatakki on punainen ja siinä on hyvät heijastimet. Koot S-XL.

Paino:
0.321 kg