Non-Stop Fjord sadetakki
Non-Stop Fjord sadetakki
Non-Stop Fjord sadetakki
Non-Stop Fjord sadetakki
Non-Stop Fjord sadetakki

Non-Stop Fjord sadetakki

74,95 €
sis. 24 % ALV
Tuulen- ja vedenpitävä sadetakki koirille, koot 24cm- 90cm
Toimitus 5-14 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 29221

Tuotekuvaus

Non-stop dogwear Fjord raincoat on tuulen- ja vedenpitävä sadetakki koirille, jonka erinomainen hengittävyys ja 15 000 mm: n vesipilariarvo pitävät koirasi kuivana sateessa. Hengittävä kalvo mahdollistaa ilmanvaihdon ja vähentää kondensoitumista.
Tuulen- ja vedenpitävyyden lisäksi Non-stop dogwearin tuotekehittäjät ovat lisänneet sadetakkiin älykkäitä ominaisuuksia, kuten reiät sadetakin rinnan alle. Valumareiät estävät veden kerääntymistä koiran mahan alle. Fjord sadetakki peittää koirasi kehon muodosta tai koosta riippumatta ja siinä on helposti säädettävät kiristyspisteet optimaalisen istuvuuden takaamiseksi. Suuri kaulus suojaa koirasi niskaa.
Fjord sadetakki on suunniteltu niin, ettei se rajoita liikkumista. Jalkahihnat auttavat pitämään sadetakin paikoillaan ja estävät sitä nostamasta kovassa tuulessa.
Erityinen talutushihnan aukko sallii valjaiden käytön sadetakin alla. Heijastavat yksityiskohdat tarjoavat hyvän näkyvyyden. Fjord sadetakki on kevyt ja se voi pakata helposti säilytyspussiin.