Non-Stop Freemotion harness 5.0
Non-Stop Freemotion harness 5.0
Non-Stop Freemotion harness 5.0

Non-Stop Freemotion harness 5.0

89,95 €
sis. 24 % ALV
Säädettävä vetovaljas koiralle. Ergonominen muotoilu tarjoaa koiralle täydellisen vapauden liikkua jättäen hengitystiet vapaiksi.
Toimitus 5-15 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 11131

Tuotekuvaus

Non-stop dogwear Freemotion 5.0 on säädettävä vetovaljas koiralle. Ergonominen muotoilu tarjoaa koiralle täydellisen vapauden liikkua jättäen hengitystiet vapaiksi.

Non-stop dogwearin alkuperäisen valjaan on kehittänyt, testannut ja sitä käyttävät maailman parhaat valjakkourheilijat koirahiihdossa ja koirajuoksussa, mutta se toimii kaikilla aktiivisilla koirilla.

Tässä Freemotion valjaan päivitetyssä versiossa on klassisen Y-muotoisen kaula-aukko, jonka ansiosta koiran etujalat ja lavat pääsevät liikkumaan vapaasti ja hengitystiet pysyvät vapaana. Freemotion 5.0 vetovaljaassa on pehmustettu kaula-aukko, jotta se pysyy paikoillaan ja on tukeva. Tämä koiran vetovaljas on suunniteltu erityisesti vetolajeihin, joissa veto tulee ylempää kuin koiran selkä, kuten koirajuoksuun, koirapyöräilyyn ja koirahiihtoon. Vetovoima jakautuu tasaisesti koiran vartalolle aiheuttamatta painetta sen selkärankaan.

Kaikki kankaat on valittu huolella niin, että ne ovat kestäviä ja tuntuvat mukavilta. Valjaan sisäkangas on hellävarainen koirasi turkille. Kovia reunoja ei ole ja jokaisen sauman sileä puoli on koiran vartaloa vasten, jolloin varmistetaan, ettei valjas hankaa koiraa.

3M™ heijastimet auttavat koiraasi näkymään pimeässä. Freemotion 5.0 vetovaljaat on varustettu heijastinlenkillä*, jonka avulla voit nähdä, kuinka koirasi liikkuu myös pimeässä. Turvavalo (ei sisälly tuotteeseen) voidaan kiinnittää tähän silmukkaan näkyvyyden lisäämiseksi.

Non-stop dogwearin Freemotion 5.0 valjaan laajan kokovalikoiman ja hyvien säätömahdollisuuksien ansiosta valjas sopii useimmille koirille.

*Se ei kestä koiran talutusta, talutus heijastinlenkistä voi vahingoittaa tuotetta.