Non-Stop Glacier wool jacket 2.0
Non-Stop Glacier wool jacket 2.0

Non-Stop Glacier wool jacket 2.0

99,95 €
sis. 24 % ALV
Tuulen- ja vedenpitävän kuorikerroksen, lämpimän vanutäytteen ja Ulvang villavuoren yhdistelmä, joka pitää koirasi lämpimänä joka säällä.
Toimitus 5-14 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 32422

Tuotekuvaus

Non-stop dogwear Glacier wool 2.0 on tuulen- ja vedenpitävän kuorikerroksen, lämpimän vanutäytteen ja Ulvang villavuoren yhdistelmä, joka pitää koirasi lämpimänä ja olon miellyttävänä niin kylminä kuin sateisinakin päivinä. Kuorikankaaan vesipilariarvo on 10.000mm. Kulutukselle alttiin alueet on vahvistettu. Glacier wool jacket 2.0 on valmistettu 100 % kierrätetystä kulutuksen jälkeisestä polyesteristä. Se on Global Recycled Standard -sertifioitu ja STANDARD 100 OEKO-TEX® -sertifioitu.

Tämä koiran talvitakki on kehitetty aktiiviseen elämäntyyliin ja siinä on älykkäitä ominaisuuksia, kuten valumareiät takin alla ja aukot talutushihnalle. Non-stop dogwear Glacier wool 2.0 koiran talvitakki on päivitetty uusilla vanupaneeleilla ja muotoilulla, jotta se istuu täydellisesti koirallesi. Säädettävät kiristyspisteet ja rintaremmi mahdollistavat yksilöllisen säädön. Jalkahihnat auttavat pitämään koiran takin paikoillaan ja estävät sitä nousemasta kovalla tuulella. Heijastavat yksityiskohdat tarjoavat hyvän näkyvyyden pimeässä ja pilvisinä päivinä.