Non-Stop Nansen Nome valjaat

Non-Stop Nansen Nome valjaat

54,95 €
sis. 24 % ALV
Ergonominen vetovaljas valjakkokoirille
Toimitus 5-15 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 2122

Tuotekuvaus

Non-stop dogwear Nansen nome harness 5.0 valjas on ergonominen vetovaljas valjakkokoirille. Valjas on testattu kauttaaltaan matkalla joka on yhtä pitkä kuin 16 kertaa maailmanympäri. Thomas Wærner käytti näitä valjaita koirillaan, kun hän voitti Iditarod kilpailun 2020. Tämän valjaan tavoite on antaa koiran tehdä paras mahdollinen suoritus rajoittamatta sen liikkeitä tai hengitystä. Valjaan y-mallinen kaula-aukko ja litteä rintaosa hyödyntävät kaiken valjaisiin kohdistuvan voiman. Koiran niskan kohdalla olevan suoran osan ansiosta koiran lavat pääsevät liikkumaan vapaasti.

Tämä valjas soveltuu myös hyvin koirille, jotka vetävät vinossa, koska vetonarun kiinnityskohta liikkuu valjaan takaosassa. Niskassa oleva heijastin auttaa pimeässä näkemään miten koira juoksee. Nansen nome harness valjas on saatavana myös puolikkaana kokona, jossa valjaan selän pituus on sama, mutta kaulan ympärys on suurempi. Puolikkaassa koossa on punainen naru valjaan takaosassa, normaalikokoisessa sininen naru. Valjaan takaosan pituus vaihtelee koon mukaan. Valjaiden kokonaispituus on sama, koosta riippumatta.

Valjaiden sisäpuoli valmistetaan aina siten, että kaikki materiaalit menevät päällekkäin ilman kovia reunoja. Valjaat on valmistettu kestävästä, tiiviisti kudotusta nylonista ja pehmusteen suljetun solurakenteen ansiosta pehmuste ei ime vettä itseensä,. Jokaisen sauman sileä puoli on koiran vartaloa vasten, jolloin varmistetaan, ettei valjas hankaa koiraa. Kaikista valjaista löytyy integroituna 3M heijastimet koiran turvallisuuden takaamiseksi. Ergonominen muotoilu, joka tarjoaa koiralle täydellisen vapauden liikkua jättäen hengitystiet vapaiksi, on tavaramerkkimme