Norsk Burstrø̞ Kauran olki n. 2 kg
Norsk Burstrø̞ Kauran olki n. 2 kg

Norsk Burstrø̞ Kauran olki n. 2 kg

Kauran olkea pidetään hyvänä kuivikkeena, koska sillä on hyvä lämmöneristysominaisuus ja samalla hyvä kosteutta imevä ominaisuus.

6,98 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Kauran olkea  pidetään hyvänä  kuivikkeena, koska sillä on hyvä lämmöneristysominaisuus ja samalla hyvä kosteutta imevä ominaisuus. 

 Kauran oljet sirotellaan kauran kasvista, ts. Mitä jäljelle jää, kun vilja on korjattu. Oljet ovat pitkiä ja jäykkiä , mikä antaa  hyvän eristyskyvyn. Kauran olki on siksi erittäin sopiva ympäri vuoden myös  ulkona olevissa häkeissä elävien eläinten, kuten kanien ja koirien ulkomökkeihin. Kauran olki on myös erinomainen pentulaatikoihin ja pentuaitauksiin .  Pitää pentulaatikon   lämpimänä  ja on  mukava  pennuille.

 Lisäksi kauran oljet  imevät hyvin  kosteutta, ja sitä voidaan käyttää useimmissa eläiten häkeissä kuivikkeena, mutta se toimii parhaiten ohuena suojana lastujen päällä. 

Oljet  auttavat pitämään lastut paikoillaan, jotta se ei lentele häkistä niin helposti kuin eläimet juoksevat tai kaivavat.  Olkea  voidaan myös syödä, siinä on runsaasti kuitua, mutta sisältää hyvin vähän ravintoa. Jyrsijöiden  on siksi saatava myös muuta ruokaa. Ylipainoisilla jyrsijöillä olkia voidaan käyttää osana ruokavaliota. Kauran olkea suositellaan kanille, hamsterille, marsulle, deguselle, chinchillalle, autiorotalle, hiirelle, rotalle, koiralle.

Pituus:
32 cm
Korkeus:
18 cm
Leveys:
30 cm
Paino:
2 kg