Northmate Pulse Dog Toy
Northmate Pulse Dog Toy
Northmate Pulse Dog Toy

Northmate Pulse Dog Toy

40,95 €
sis. 24 % ALV
Täytä se herkuilla tai kuivaruoalla, valitse yksi kolmesta eri pelivaihtoehdosta ja olet valmis. Koiran on painettava tassullaan laitteen yläosaa, piippauksen..
Toimitus 5-14 arkipäivää

kullessaan, ruoka putoaa siitä ulos. 

Voit käyttää laitetta sekä sisällä että ulkona. Jonkin ajan kuluttua, kun lemmikkisi ymmärtää ja oppii laitteen periaatteet, on mahdollista muuttaa äänisignaali ultraääneksi tai sammuttaa ääni kokonaan. Jokainen koira rakastaa tätä lelua joka kehittää lemmikkiä fyysisesti ja älyllisesti.

Northmate Pulse Dog Toy , ainoana laitteena markkinoilla, stimuloi monia aisteja samanaikaisesti, jotta kaikki metsästysominaisuudet voidaan luoda uudelleen parhaalla mahdollisella tavalla. Ensinnäkin se laukaisee metsästäjän vaiston yhdistämällä ruokaa selkeään signaaliin, ja toiseksi, koskaon  mahdollisuus  yhdistää kaksi lelua ja sijoittaa ne tietylle etäisyydelle toisistaan (jopa 100 m), koira voi juosta kahden lelun väilä.  Interaktiivinen lelu tekee lemmikkisi ajasta miellyttävän esim kun  kun menet töihin. Voit asettaa laitteen piippaamaan esimerkiksi tunnin välein ja koirallasi on tekemistä poissaollessasi.. Tanskalainen valmistaja huolehti jokaisesta yksityiskohdasta, jonka ansiosta osat, joissa on herkkuja voidaan pestä astianpesukoneessa. Lelu on valmistettu elintarvikkeiden kanssa kosketukseen hyväksytyistä materiaaleista, ei sisällä ftalaatteja, PBA:ta ja raskasmetalleja. Northmate Pulse Dog Toyn kanssa jokainen päivä on ainutlaatuinen seikkailu.

Koko 25x25x8 cm
 

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 5712522102029