Nourrinou Bibi XL 5 nipples +++++ white flow 500ml
Nourrinou Bibi XL 5 nipples +++++ white flow 500ml
Nourrinou Bibi

Nourrinou Bibi XL 5 nipples +++++ white flow 500ml

Tuotenumero 7350123690084

Suurten rotujen pennuille. Esim dogo argentino, bordeauxindoggi, saint bernard, mastiffit,newfoundland

599,95 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Ei varastossa - tilattavissa
Toimitusaika 7 - 14 työpäivää

Kun se mitä et odottanut tapahtuvan tapahtuu ! 

Iso pentue / emä saa maitotukoksia / emä ei pysty imettämään. Kun tämä tapahtuu, että pennut tarvitsevät lisäruokintaa tai apua ruokinnassa Nourrinou pelastaa tilanteen.

Me monen vuoden kokemuksella tiedämme kuinka vaikeaa on saada pennut ottamaan tuttipullo ja silloin pystymään ruokkimaan vain yksi kerrallaan, Nourrinou on täysin maaginen  pelastamaan nämä tukalat tilanteet.

Norrinou Bibi on kullan arvoinen patentoitu "hoitaja" vastasyntyneille koiranpennuille ja kissanpennuille.

Norrinou Bibi on käsintehty 100 % lääketieteellisestä silikonista, samasta materiaalista kuin rintaproteesit, ergonomisesti muotoiltu, luontoa kunnioittava / helppokäyttöinen

Rintaproteesien valmistuksesta saamansa kokemuksensa ansiosta valmista on valmistanut "imetyksen" samalla menetelmällä kuin ihmisproteesit.

Norrinou  on saatavana eri kokoisina ja eri virtauksina rodusta riippuen.  Jos sinun tarvitsee antaa maitokorviketta  yhdelle tai kahdelle pennulle, laitat pyykkipojat ei käytössä oleviin "nisiin"  

Mikä ihana tunne ja helpotus on, kun tukisyötö toimii helposti ja sujuvasti. 

Nourrinou  voidaan steriloida keittämällä kuumassa vedessä, muuten puhdista Nourrinou  astianpesuaineella ja vedellä, huuhtele huolellisesti