Oster Golden A5 professional trimmauskone + 10 terä

Oster Golden A5 professional trimmauskone + 10 terä

264,99 €
sis. 24 % ALV
Erittäin vahva kaksinopeuksinen trimmauskone. Sopii myös ammattimaiseen trimmaamiseen, sekä eläinlääkäreille, hoitajille että kasvattajille.
Toimitus 5-14 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 78005550
Tuotenumero: 78005550

Tuotekuvaus

OSTER Golden A5 (USA) on erittäin vahva kaksinopeuksinen trimmauskone. Sopii  myös ammattimaiseen trimmaamiseen, sekä eläinlääkäreille, hoitajille että kasvattajille. Se toimii tasaisesti ja ilman tärinää, voit työskennellä sen kanssa käytännössä jatkuvasti. Se ei kuumene käytön aikana jäähdytysjärjestelmän ansiosta, ja siinä on helposti puhdistettavat ilmansuodattimet. Erityinen salpa vakauttaa terät, estää niitä siirtymästä sivuttain työskentelyn aikana. Etuna on hyvä osien saatavuus ja laaja valikoima napsautettavia teriä alueella 1/20 mm - 19 mm. Trimmauskoneessa on yksinkertainen ja helppokäyttöinen yhden painikkeen teränvaihtojärjestelmä.

Pakettiin kuuluu mukaan: Oster Golden A5 kaksinopeuksinen kone - 4 m pitkällä, pehmeällä ja pyöreällä kaapelilla ,öljyputki terän huoltoa varten,rasvaputki  voiteluun ,sarja vaihdettavia hiiliharjoja moottorille ja puhdistusharja

Tekniset tiedot:teho - 45 W

kaksinopeuksinen - 2000/2700 rpm 

- vaihdettavissa avaimella

paino 500 g ilman kaapelia ja terää