Oster Golden A5 trimmauskone LIMITED EDITION Pink
Oster Golden A5 trimmauskone LIMITED EDITION Pink Oster Golden A5 trimmauskone LIMITED EDITION Pink
Oster

Oster Golden A5 trimmauskone LIMITED EDITION Pink

Jaksaa leikata paksuintakin turkkia. Kaksi leikkausnopeutta, jolloin konetta voi käyttää monen tyyppisille turkeille.Kaksi leikkausnopeutta

259,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 4 - 7 työpäivää

Trimmauskone Oster A5 2-nopeuksinen on kaksinopeksinen johdollinen trimmeri, joka on suunniteltu ammattilaisille. Koneessa on tehokas 45 w moottori ja kaksi nopeutta, joilla terän liikkumisnopeus on 2100 tai 2700 spm. Trimmauskoneessa on vahva kuori ja tehokas tuuletus.

Oster A5 Golden 2-speed jaksaa leikata paksuintakin turkkia. Kaksi leikkausnopeutta, jolloin konetta voi käyttää monen tyyppisille turkeille: ohuelle turkille riittää pienempi nopeus ja paksumpi vaatii enemmän. Pienemmällä nopeudella terä kuumenee hitaammin, joten se mahdollistaa pidemmän leikkausajan ilman terän viilennystä.

Trimmauskone toimitetaan ILMAN TERÄÄ. Trimmauskoneeseen sopivat kaikki Andis UltraEdge, Andis ShowEdge ja Andis CeramicEdge terät sekä Oster A5 mallin terät ja Aesculap Snap-On -terät. Terän vaihto on helppoa ja lukitusmekanismi pitää terän paikoillaan työskentelyn aikana.

Paino:
2 kg