Oster Golden A5 trimmauskone LIMITED EDITION Pink
Oster Golden A5 trimmauskone LIMITED EDITION Pink Oster Golden A5 trimmauskone LIMITED EDITION Pink
Oster

Oster Golden A5 trimmauskone LIMITED EDITION Pink

10-terä kuuluu mukaan.Jaksaa leikata paksuintakin turkkia.Kaksi leikkausnopeutta, jolloin konetta voi käyttää monen tyyppisille turkeille.Kaksi leikkausnopeutta

299,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Ei varastossa - tilattavissa
Toimitusaika 7 - 14 työpäivää

Trimmauskone Oster A5 2-nopeuksinen on kaksinopeksinen johdollinen trimmeri, joka on suunniteltu ammattilaisille. Koneessa on tehokas 45 w moottori ja kaksi nopeutta, joilla terän liikkumisnopeus on 2100 tai 2700 spm. Trimmauskoneessa on vahva kuori ja tehokas tuuletus.

Oster A5 Golden 2-speed jaksaa leikata paksuintakin turkkia. Kaksi leikkausnopeutta, jolloin konetta voi käyttää monen tyyppisille turkeille: ohuelle turkille riittää pienempi nopeus ja paksumpi vaatii enemmän. Pienemmällä nopeudella terä kuumenee hitaammin, joten se mahdollistaa pidemmän leikkausajan ilman terän viilennystä.

Trimmauskone toimitetaan 10 terän kanssa . Trimmauskoneeseen sopivat kaikki Andis UltraEdge, Andis ShowEdge ja Andis CeramicEdge terät sekä Oster A5 mallin terät ja Aesculap Snap-On -terät. Terän vaihto on helppoa ja lukitusmekanismi pitää terän paikoillaan työskentelyn aikana.

Paino:
2 kg