Saksanhirvenliha on yksi erityisen vähärasvaisista ja proteiinipitoisista lihalajeista. Hirvenlihaa käytetään usein eliminaatiodieetissä, koska se on yleensä erittäin hyvin siedetty. Hirvenlihassa on myös runsaasti B-vitamiineja, rautaa, sinkkiä ja seleeniä.
Peruna sisältää vähän rasvaa ja huomattavan määrän kivennäisaineita, hivenaineita ja vitamiineja.
Koostumus:80% saksanhirvenlihaa, 20% perunaa.
Analyyttiset komponentit: 9,5 % proteiinia, 2,9 % rasvaa, 2,6 % raakatuhkaa, 0,4 % raakakuitua, 69,2 % kosteutta.
Lisäaineet:Ravitsemukselliset lisäaineet: vitamiinit: A-vitamiini: 10'0000IE/kg, D-vitamiini: 600IE/kg, E-vitamiini: 125mg/kg.Kivennäisaineet: kalsium: 0,22 %, fosfori: 0,13 %
Hirvenliha-peruna herkkurullan edut