Perro Strutsi-bataatti wursti 2 x 400g

Perro Strutsi-bataatti wursti 2 x 400g

16,65 €
sis. 14 % ALV
Sopii kaikille koirille, mutta suositellaan erityisesti allergisille tai eliminaatiodietin aikana. Sopii erinomaisesti treeninamiksi, voidaan kuutioida
Toimitus 5-15 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 181580

Tuotekuvaus

Strutsinliha on yksi eksoottisimpia lihalajeja lemmikkiemme ruokinnassa.  Erityisesti koirat, joilla on intoleransseja tai allergioita, hyötyvät tästä erittäin hyvin siedetystä lihasta. 

Strutsi sopii erinomaisesti eliminaatiodieetille. Siinä on vähän rasvaa ja runsaasti proteiinia, ja sen kolesterolipitoisuus on erityisen alhainen.

Bataatti on yksi maailman vanhimmista vihanneksista, ja se on runsas vitamiinien lähde, kuten A-, C- ja B6-vitamiinit. Se sisältää tärkeitä mineraaleja, hivenaineita ja karkearehua eikä sisällä rasvaa. Bataatista on tulossa yhä tärkeämpi niiden koirien ruokavaliossa, jotka reagoivat tavanomaisiin hiilihydraattilähteisiin intoleranssilla.

Huomautus:Jotta välttämättömien rasvahappojen saanti olisi optimaalista, suosittelemme täydentämään niitä korkealaatuisella öljyllä.

Ainesosat: 80% strutsinlihaa, 20% bataattia.

analyyttiset komponentitproteiinia9,5 %rasvapitoisuus2,9 %raakakuitu0,5 %Raaka tuhka1,8 %kalsiumia0,22 %fosfori0,13 %kosteus69,2 %

Lisäaineet:A-vitamiini: 10'0000IE/kg, D-vitamiini: 600IE/kg, E-vitamiini: 125mg/kg.

Ruokintasuositus: 

pienet - keskikokoiset koirat30g painokiloa kohden
isot koirat20g painokiloa kohden