Plutos cheese bone Small chicken 10cm
Plutos cheese bone Small chicken 10cm Plutos cheese bone Small chicken 10cm Plutos cheese bone Small chicken 10cm

Plutos cheese bone Small chicken 10cm

Tuotenumero 5060476490281

Luonnollinen juustoherkku pureskeltavaksi kanan makuisena. Plutos auttaa vähentämään hammasplakin muodostumista," harjaa" hampaita ja poistaa suun pahan hajun.

3,70 €
Sisältää alv. 14.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 4 - 7 työpäivää

Luonnollinen juustoherkku pureskeltavaksi kanan makuisena. Plutos auttaa vähentämään hammasplakin muodostumista," harjaa" hampaita ja poistaa suun pahan hajun. Plutos on hyvin sulava, ei sisällä laktoosia ja sopii myös herkkävatsaiselle ja  ruoansulatusoireista kärsiville koiranpennuille ja koirille.

Miksi Plutos?

- sisältävät korkealaatuista proteiinia ja terveellisiä aminohappoja

- auttaa vähentämään hammasplakin muodostumista ja vähentämään suun epämiellyttäviä hajuja

- eivät sisällä gluteenia, viljaa ja laktoosia

- tukea rasvojen hajoamista

- niissä on vähän rasvaa ja hiilihydraatteja

- korkean sulavuuden ja riittävän kovuuden ansiosta ne ovat turvallisia myös herkkävatsaisille  koiranpennuille ja koirille.

- valmistetaan Euroopassa


Plutot sisältävät kaseiinia - laktoositonta, vähärasvaista maitoproteiinia, joka on terveiden aminohappojen, kalsiumin ja fosfaattien lähde, mikä on tärkeää kaikkien nisäkkäiden asianmukaiselle kasvulle ja kehitykselle. Kaseiini hajoaa hitaasti, edistää rasvan hajoamista ja tyydyttää hyvin. Se on laadukas ja pitkäikäinen energialähde, sillä on todistettu antibakteerinen vaikutus ja se auttaa vähentämään hammasplakkia ja epämiellyttävää hajua suusta.


Toisin kuin markkinoilla olevat klassiset purupalat, Plutot on suunniteltu siten, että ne eivät hajoa pureskelun aikana ja ne voidaan pureskella kokonaan. Ne ovat kovia ja niiden pureskelu antaa koiralle työtä, mutta samalla tarpeeksi joustavaa, jotta se ei murtaisi hampaita tai siihen voisi tukehtua.


Plutos-juustoluut ovat saatavana kuudessa makussa ja kolmessa koossa.

Makut: kana, naudanliha, siankinkku, lohi, lammas ja ankka

Koot: Pieni (38 g, 10 kg painaville koirille, 10 x 3 x 1 cm), Keskikokoinen (60 g, 10-20 kg painaville koirille, 10 x 4 x 2 cm), Suuri (78 g, yli koirille 20 kg, 14,5 x 4 x 2,5 cm)

Se on luonnostaan valmistettu tuote, jonka muoto ja paino voivat vaihdella hieman kappaleesta toiseen.


Ainekset: kaseiini (laktoositon), vesi, rasvat ja mineraalit (mukaan lukien suola ja kalsium). Lisäaineet: luonnollinen emulgointiaine, aromi, hyytelöimisaine, väriaine, säilöntäaineet ja antioksidantit.

Analyysi: raakaproteiini 60%, kosteus 16%, raakaöljyt ja rasvat 1,6%, raakatuhka (mineraalit) 12%, liukoiset hiilihydraatit 9,9%. Kalorit 303 kcal / 100 g .Luonnolliset väriaineet ovat punajuurista, karmiinista ja annattasta.


Suositeltu annos:

Jos koirasi on aktiivinen, suositeltu päivittäinen saanti on yksi kappale, jos koiran aktiivisuus on vähentynyt ,suositeltu määrä on 2–3 luuta viikossa, aina koiran painosta, kunnosta ja kokonaisravinnosta riippuen. Älä jätä koiraa ilman valvontaa tarjoillessasi herkkua. Varmista riittävä juomavesi.