Pokusa BreedingLine Junior Optimal Plus 300g

Pokusa BreedingLine Junior Optimal Plus 300g

40,40 €
sis. 14 % ALV
Tukee oikeaa kehitystä ja kasvua, vähentää luuston ja hampaiden kehityshäiriöiden riskiä, ​​ehkäisee riisitautia ja varmistaa fosfori-kalsium-tasapainon.
Toimitus 5-15 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 5906874731772

Tuotekuvaus

Erikoisravintovalmiste pennuille. Valmistettu panimohiivasta, luomukanojen munankeltuaisista, merilevistä, ruusunmarjan hedelmistä, rikastettu vitamiini- ja kivennäisaineyhdisteillä. Valmiste tukee oikeaa kehitystä ja vähentää luuston ja hampaiden kehityshäiriöiden riskiä, ehkäisee riisitautia ja varmistaa fosfori-kalsium-tasapainon. Saccharomyces cerevisiae leipomohiivauute sisältää suuren määrän B-vitamiineja, jotka tukevat hermostoa ja varmistaa ihon ja karvan täydellisen kunnon. Niiden sisältämät probiootit säätelevät suoliston ja immuunijärjestelmän toimintaa. Ascophyllum nodosum merilevä antaa kauniin ja kiiltävän turkin. Etelämantereen krilli tarjoaa hivenaineita ja mineraaleja, edistää aivojen asianmukaista kehitystä. Ruusunmarjan hedelmä tukee virtsateiden oikeaa toimintaa. 

Edut:

  • oikean kehityksen ja kasvun edellyttämän ravintoarvon
  • täydentää vitamiineja ja kivennäisaineita
  • tukee luustoa ja hampaita
  • tukee immuuni-, sydän- ja hermostojärjestelmää
  • säätelee suoliston toimintaa
  • vaikuttaa ihon ja turkin kuntoon

Antotapa ja annostelu:Tarjoile ruoan kanssa jauheena tai suspensiona (sen jälkeen, kun on sekoitettu pieni määrä vettä). Mukana oleva mittakuppi sisältää 1 g valmistetta.

Koiran paino:Päivittäinen kulutus:

alle 5 kg1 g
5-10 kg2g
10-20kg3g
20-30kg4g
yli 30kg5g

Sävellys: 

  • panimohiiva (Saccharomyces cerevisiae), munankeltuaiset, vitamiini- ja kivennäissekoitus, merilevä (Ascophyllum nodosum), ruusunmarja (Rosa canina L.), hydrolysoitu kollageeni, Etelämantereen krilli, dikalsiumfosfaatti, osterinkuoren kalsiumkarbonaatti, kalsium ja magnesium karbonaatti, magnesiumoksidi, magnesiumlaktaatti.
  • analyyttiset ainesosat 100 g:ssa tuotetta: energia - 381 kcal, proteiini - 21 g, rasvat - 18,7%, raakakuitu - 5,7%, raakatuhka - 20,62%, kosteus - 4,7%
  • vitamiini- ja kivennäislisäaineet 100 g:ssa tuotetta: A-vitamiini - 40 000 IU, D3-vitamiini - 4000 IU, E-vitamiini - 400 mg, kalsium - 47 g (mukaan lukien osterinkuoren kalsium 25 g), fosfori - 23,4 g, magnesium - 3,2 g, natrium - 1,8 g