Pokusa Chondroline Sport 350g

Pokusa Chondroline Sport 350g

72,90 €
sis. 14 % ALV
Urheilu- ja työkoirien nivelten työtä tukeva valmiste
Toimitus 5-15 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 5904730919869

Tuotekuvaus

Kondroitiinia, glukosamiinia ja kollageenia sisältävä erikoisvalmiste, joka tukee nivelten toimintaa. Suunniteltu aktiivisille koirille, jotka ovat alttiina suurelle harjoittelukuormitukselle ja osallistuvat säännöllisesti kilpailuihin, kuten: agility, dogfrisbee, flyball, kilpailut, kelkat, bikejoring ja voimaurheilu. Vaikuttavat aineet vahvistavat nivelten rakennetta ja uusiutumista, niillä on anti-inflammatorisia ja kipua lievittäviä ominaisuuksia, ne auttavat stimuloimaan ruston synteesiä ja uusiutumista sekä nivelnesteen asianmukaista eritystä. Se säätelee aineenvaihdunnan muutoksia, auttaa lisäämään luiden ja nivelten vastustuskykyä mikrovaurioita vastaan. Ne nopeuttavat jänteiden ja lihasten uusiutumista ja tukevat niiden toimintaa harjoittelun jälkeen. Tuote on korvaamaton kondroprofylaksia urheilukoirille, jotka harjoittelevat säännöllisesti, ovat alttiina mikrotraumoille ja ruhjeille.Aktiiviset ainesosat:

  • Kondroitiini: vaikuttaa nivelten tehokkuuteen ja kestävyyteen, lisää luiden ja nivelten vastustuskykyä mikrovaurioita vastaan.
  • Glukosamiini: vähentää ruston rakenteellisia vaurioita, vaikuttaa positiivisesti nivelrikon oireisiin lievittämällä niitä.
  • Kollageeni: varmistaa jänteiden elastisuuden, stimuloi ruston synteesiä ja uusiutumista sekä nivelnesteen asianmukaista eritystä.
  • Krilli: on erityisen tärkeä nivelruston suojaamisessa rappeuttavia prosesseja ja tulehduksia vastaan. Tukee lihasmassan kehittymistä, runsaasti EFA:ta ja astaksantiinia, ja sillä on todistetusti tulehdusta ja kipua lievittävä vaikutus.
  • Villiruusu: on rikkain erittäin imeytyvän, biologisesti aktiivisen C-vitamiinin lähde, jota tarvitaan kollageenisynteesin aktivoimiseen.
  • Devil's Claw: sen sisältämillä aktiivisilla aineilla on anti-inflammatorisia (nivel- ja lihastulehdus) ja kipua lievittäviä ominaisuuksia (lievittävät lihas- ja luukipuja).
  • Saccharomyces cerevisiae: vaikuttaa suotuisasti hermostoon ja tukee mm nivelten toiminnan ylläpitämiseksi tarvittavan lihaskudoksen asianmukainen kehitys.
  • MSM Metyylisulfonyylimetaani: antaa rustolle riittävän joustavuuden tukemaan sen toimintaa. Sillä on analgeettinen ja anti-inflammatorinen vaikutus. Se palauttaa soluseinien joustavuuden ja läpäisevyyden, mikä on erityisen tärkeää koulutukseen tai intensiiviseen työhön osallistuvien eläinten kohdalla.

Antotapa ja annostus: Annetaan ruoan kanssa. Optimaalinen teho varmistetaan antamalla valmiste nestemäisessä muodossa sen jälkeen, kun se on liuotettu pieneen määrään raikasta, viileää vettä suhteessa 1:1. Mukana oleva litteä kauha tuotetta sisältää 1g.