POKUSA ChondroLine Support + HA 350g

POKUSA ChondroLine Support + HA 350g

50,00 €
sis. 14 % ALV
Tukee liikuntaelinten oikeanlaista toimintaa, aktiivisille koirille ja suurille roduille
Toimitus 5-15 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 5904158305565

Tuotekuvaus

ChondroLine Support + HA on luonnollinen lisäravinne, joka on tarkoitettu tukemaan aikuisten koirien ruokavaliota 1 vuoden iän jälkeen. Vaikuttavien ainesosien koostumus tukee liike- ja liikuntaelinten toimintaa ja hyaluronihapon lisäys vaikuttaa positiivisesti imeytymiseen. Tuotetta suositellaan erityisesti aktiivisille koirille sekä suurille ja jättiläisrotuille.

ChondroLine Support + HA on innovatiivinen monikomponenttinen ravintolisä aikuisille koirille kasvuvaiheen jälkeen, ja se tukee tuki- ja liikuntaelinten oikeaa toimintaa. Tuotteen vaikuttavat aineet parantavat nivelten joustavuutta ja liikkuvuutta. Valmisteen säännöllinen käyttö vaikuttaa positiivisesti liikuntaelinten toimintaan ja ehkäisee rappeuttavia muutoksia nivelissä.

ChondroLine Support + HA sisältää muun muassa:

  • tyypin II kalan kollageeni - tämä on tärkein kollageenityyppi nivelrustolle; uusimmat tutkimukset osoittavat, että se edistää nivelten toiminnan paranemista, mm vähentää niiden jäykkyyttä,
  • hyaluronihappoa, joka varmistaa nivelkapselin nivelnesteen oikean viskositeetin ja elastisuuden, mikä lisää nivelen joustavuutta ja parantaa liikkuvuutta,
  • Etelämantereen krillijauho, jossa on runsaasti fosfolipidejä, koliinia ja astaksantiinia - vahvin antioksidantti; Valmisteen sisältämä uusiseelantilainen simpukkajauho on erinomainen glukosaminoglykaanien (GAG) lähde, jotka ovat luunvälisten ruston ja nivelnesteiden rakennusaine,
  • ruusunmarjauute - sisältää C-vitamiinia, joka on välttämätön kollageenin synteesille ja estää sen rappeutumista kehossa.

Vanhemmille koirille suosittelemme  ChondroLine Senior -tuotetta liikelaitteen tueksi

Annostus päivässä:

Paino / kgTuotteen määrä / g
<5 kg0,5 g
5-10 kg1 g
10-15 kg1,5 g
15-20kg2g
20-30kg3g
30-40kg4 g
> 40 kg5g

Mitta pakkauksessa. Yksi mitta sisältää noin 1 g tuotetta.

Antotapa: annetaan ruuan yhteydessä, mieluiten nestemäisessä muodossa, sen jälkeen, kun valmiste on sekoitettu pieneen määrään raikasta, viileää vettä.

Muoto:jauhe.

Ainesosat:Etelämantereen krillijauho, hydrolysoitu kalan kollageeni tyyppi II, panimohiiva, uusiseelantilainen simpukka, glukosamiinihydrokloridi, kondroitiinisulfaatti, ruusunmarja (uute), hyaluronihappo.

Analyyttiset komponentit:Proteiini 64, 2%, kosteus 7,6%, rasva 8,6%, tuhka 6,45%, kuitu 3,3%, kalium 0,49 %

Tuote tulee säilyttää tiiviisti suljettuna pimeässä, kuivassa ja viileässä paikassa, poissa lasten ulottuvilta