Kesä-24 koodilla FurZapperit edullisemmin
Pokusa DiamondCoat Dermacare Clinic 500 tablettia

Pokusa DiamondCoat Dermacare Clinic 500 tablettia


48,20 € sis. 14 % ALV
Erikoisruokavaliovalmiste, jota suositellaan ihosairauksien ennaltaehkäisyyn ja hoitoon, kuten: AD (atooppinen dermatiitti), FAD kirppuallerginen dermatiitti

Toimitus 5-15 arkipäivää
Tuotekuvaus

... FAD (kirppuallerginen dermatiitti) ja muut ruoka-aineallergioihin liittyvät iho-ongelmat. 

Ennaltaehkäisevä erikoisvalmiste ja tuki mm. ruoka-aineallergioista, atooppisesta ihottumasta tai kirppuallergisesta ihottumasta johtuvien iho-ongelmien hoitoon. Se vähentää ihon kutinaa, punoitusta ja ärsytystä. Valmisteen yrttikoostumus yhdistettynä kollageeniin ja merilevään on immunomodeloiva vaikutus, rauhoittaa ja pysäyttää allergisista reaktioista vastuussa olevat pro-inflammatoriset prosessit kehossa. Säännöllisesti käytettynä se parantaa merkittävästi sairaan lemmikin elämänlaatua. Valmiste tukee regeneraatiota sekä tulehdusta ja antioksidanttisia vaikutuksia, vahvistaa orvaskeden ja dermiksen rakennetta.Sovellus:

  • allergisten ihosairauksien ehkäisy ja hoito
  • atooppisen ihottuman hoidon tukeminen
  • APZS:n (kirppuallergisen ihottuman) torjunnan tukeminen
  • uudistaa ja tukee epidermiksen toimintaa
  • kutinan vähentäminen 

Antotapa ja annostus:Annostele suoraan suuhun tai murskaa ja sekoita ruoan kanssa. Käytä yksi tabletti jokaista 2,5 kg koiran painokiloa kohden.

Tabletin koostumus:

- cistus (Cistus L.), kamomillakukka, hydrolysoitu kollageeni, MSM (metyylisulfonyylimetaani), merilevä (Ascophyllum nodosum), kehäkukan kukka (Calendula officinalis L.), voikukanjuuri, pehmoinen yrtti

Teknologiset lisäaineet:- 209 mg selluloosaa 11 mg piidioksidia

analyyttiset komponentit / 100g:- Proteiini: 7,3%- Rasva: 1,3%- Kuitu: 27,8%- Raakatuhka: 17,1%- Kosteus: 6,8%

Annostus:- 1 tabletti 2,5 painokiloa kohden

Antotapa:- sekoita ruoan kanssa tai suoraan suuhun

Käyttö: 

-profylaktisesti 30-60 päivän ajan  ja osana koirien turkin kunnon demonstrointia 6 kuukauden iän jälkeen. Väliaikaisesti, jos turkin ja ihon kunto on huono, enintään 90 päivää. 90 päivän  jälkeen tulee pitää 30 päivän tauko ja valmisteen antoa voidaan jatkaa tarvittaessa.


 

Arvostelut
0 arvostelua
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.