Kesä-24 koodilla FurZapperit edullisemmin
POKUSA GreenLine Probiotic 200 ml

POKUSA GreenLine Probiotic 200 ml


18,90 € sis. 14 % ALV
Suolistoflooran ennaltaehkäisevään tasapainottamiseen. Suositellaan herkävatsaisille,sekä ruoansulatus- ja ravintoaineiden imeytymisongelmaisille.

Toimitus 5-15 arkipäivää
Tuotekuvaus

Luonnollinen täydennysrehu, joka on tarkoitettu käytettäväksi koirilla suolistoflooran ennaltaehkäisevään tasapainottamiseen.

Probioottia suositellaan erityisesti seuraavissa tapauksissa: pitkäaikainen pitkälle prosessoitu kuivaruokaan perustuva ruokavalio. Eläimille, joilla on herkkä ruoansulatusjärjestelmä sekä ruoansulatus- ja ravintoaineiden imeytymisongelmia. 

Vähentää iho- ja ruoka-allergioiden riskiä.

Se ei sisällä geneettisesti muunnettuja ainesosia (GMO).

Käyttöaiheet: suoliston yliherkkyys, ulostusongelmat (löysät tai suuret ja kovat ulosteet, joilla on voimakas, pistävä haju), ruoka-aineallergiat, pitkäaikainen käyttö pitkälle prosessoidulla ruokavaliolla (kuivaruoka), ruoansulatushäiriöt ja heikentynyt vastustuskyky. Kantaville nartuille ja nartuille imetyksen aikana.

Ainesosat: Sokeriruokomelassi, fermentoitu sokeriruokomelassi*, yrttiuutteet (piparminttu, kumina, anis, rosmariini, kultapippura, fenkoli, siankärsämö).

Lisäaineet: Eläintekniset lisäaineet: Bacillus velezensis DSM 15544 määränä vähintään 1,5 x 106 cfu/mI.

Fermentointi suoritettiin elävien ja aktiivisten probioottisten mikro-organismien osallistuessa EM®-teknologiaa käyttäen. Tuote saattaa sisältää säilöntäprosessin aikana esiintyviä maitohappobakteereja, jotka eivät ole kotieläinjalostuksen lisäaineita.

Analyyttiset ainesosat/100g:vesi 95,6 %, raakaproteiini 0,4 %, raakarasva 0,4 %, raakatuhka 1,4 %, raakakuitu 0,4 %, kloridi 0,31 %, lysiini <0,1 %,  metioniini 0,1 %.

Vuorokausiannos:

Pennut: 1 ml/vrk 3 viikon iästä alkaen. 

Aikuiset koirat:< 5 kg  1 ml ,5-10 kg  2 ml, 10-20 kg 3 ml, 20-30 kg 4 ml, 30-40 kg 5 ml ,> 40 kg 6 ml

Antotapa:Annostele suoraan suuhun tai ruoan sekaan.Täysi pipetti sisältää noin 2 ml valmistetta. Valmistetta tulee antaa päivittäin vähintään 30 päivän ajan, kahdesti vuodessa. Tuotteen optimaalinen käyttöaika on 60 päivää.

Varastointi:Säilytä tiiviisti suljettuna pimeässä ja kuivassa paikassa, 6°C - 20°C lämpötilassa. Käytettävä 30 päivän kuluessa avaamisesta. 

Parasta ennen: päivämäärä ja eränumero pakkauksessa

Arvostelut
0 arvostelua
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.