Pokusa OceanicLine Antarctic Krill Oil

Pokusa OceanicLine Antarctic Krill Oil

20,25 €
sis. 14 % ALV
Sisältää runsaasti EPA- ja DHA-rasvahappoja sekä astaksantiinia (vahva antioksidantti). Tukee sydämen, verenkiertoelimistön ja maksan toimintaa
Toimitus 5-15 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 5904158305381

Tuotekuvaus

Hyödyllinen ravintolisä kaikenlaisiin iho-ongelmiin. Vaihtoehto kalalle allergisille eläimille. Akkreditoidussa laboratoriossa testattu. Ei sisällä säilöntä- tai väriaineita, ja erityinen violetti pullo varmistaa tuotteen maksimaalisen säilyvyyden, pullo on UV-suojattu 

Etelämantereen krilliöljy – miksi valita krilliöljymme?

Antarktikrilliöljy on luonnollinen lisäravinne koirille ja kissoille. Sisältää runsaasti Omega-3-rasvahappoja, DHA:ta ja EPA:ta sekä vahvinta luonnollista antioksidanttia - astaksantiinia. Astaksantiini on erityisen tärkeä eläimen elimistön kannalta. Se auttaa suojaamaan syöpää vastaan, vahvistaa vastustuskykyä, tukee sydän- ja verisuonijärjestelmää ja vaikuttaa positiivisesti ihoon ja turkkiin. Astaksantiinin kertyminen aivokuoreen voi parantaa kognitiota ja tukea nuorten eläinten organismien kehitystä. Keskushermosto on erittäin herkkä oksidatiiviselle stressille ja tulehduksille. Astaksantiini on useita satoja kertoja tehokkaampi antioksidantti kuin E-vitamiini, minkä ansiosta se suojaa tehokkaasti kehon soluja hapettumisvaurioilta ja vähentää tulehdusta. Etelämantereen krilliöljyn sisältämä luonnollinen astaksantiini on 95 % esteröity - tämä ominaisuus mahdollistaa sen korkean biologisen hyötyosuuden ja hyödylliset vaikutukset. Lisäksi uusimmat tieteelliset raportit osoittavat, että mitä enemmän astaksantiinia ruokavaliossa on, sitä pienempi on hermostoa rappeuttavien sairauksien riski eläimillä.

Etelämantereen krilliöljy - tärkeimmät ominaisuudet:

- korkean astaksantiinipitoisuuden vuoksi suositellaan aktiivisille koirille

- tukee immuunijärjestelmää

- vahvistaa sydäntä ja verenkiertoelimiä

-  tukee maksan toimintaa

-  lievittää ihoallergioita

-  tukee nivelten, aivojen ja munuaisten toimintaa.

Antarktinen krilliöljy - on luonnollinen lisä koirille ja kissoille, krilliöljy on peräisin maailman puhtaimmista vesistä. Etelämannerkrillin kalastus tapahtuu vain sille osoitetulla alueella - Etelämantereen alueella 48. Tämä alue on luokiteltu maailman kestävämmäksi kalastukseksi, ja siksi Etelämantereen meren elollisten luonnonvarojen suojelukomissio on asettanut tälle alueelle erittäin tiukan saalisrajoituksen, joka on vain 1 % valtamerten kokonaisbiomassasta.

Antarktinen krilliöljy on tuote, jolla on lukuisia sertifikaatteja!

Temptation Antarctic Krill Oil on saanut peräti 6 sertifikaattia, mukaan lukien kestävän kalastuksen MSC-sertifikaatti. Teemme kaikkemme varmistaaksemme, että raaka-aineet, joista valmistamme tuotteitamme, tulevat ekologisesti puhtaista ja luotettavista lähteistä ja ovat korkeinta sertifioitua, testattua laatua. Tavoitteemme on varmistaa, että jokainen lemmikki saa sen, mikä on terveellisintä, turvallisinta ja sopusoinnussa planeettamme ja ympäristön  kanssa.

Antarktinen Krill Oil toimitetaan erikoislasipullossa.Violettilasipullot, joihin olemme pakkaaneet öljyn, on uusin teknologiaratkaisu, joka mahdollistaa niihin varastoidun tuotteen korkeimman laadun säilyttämisen. UV-säteilyn aallonpituudet ovat lyhyempiä kuin näkyvällä valolla ja ne voivat vaikuttaa negatiivisesti öljyn sisältämiin aineisiin, jotka voivat käydä läpi nopeita hapetusprosesseja ja menettää siten terveyttä edistäviä ominaisuuksiaan. Violetti lasi on suunniteltu siten, että se suojaa öljyä haitallisilta UV-säteilyltä ja säilyttää öljyn kaikki ominaisuudet korkeimmalla tasolla.

Käyttö / 24h

Koirat:

<15 kg 1-2 pumppausta 

15-25 kg 7 pumppausta

25-35 kg 10 pumppausta

35-60 kg 14 pumppausta

Kissat:

<5 kg 1 pumppaus

> 5 kg 2 pumppausta

Yksi pumppaus on noin 2 g öljyä (n. 2,5 ml).

Tarjoillaan sekoitettuna ruokaan, jotkut lemmikit tykkäävät tästä niin paljon että nuolevat sen suoraan lusikasta.

Valmistettu EU:ssa. 

Raaka-aineen alkuperämaa: Norja. 

Parasta ennen: päivämäärä ja eränumero pakkauksessa. 

Rehuaine koirille ja kissoille. 

Säilytä 5-15 °C:n lämpötilassa tiiviisti suljetussa alkuperäispakkauksessa, kuivassa paikassa, lasten ulottumattomissa.

 Käytä 90 päivää avaamisen jälkeen

Koostumus:100 % Etelämantereen krilliöljy

Analyyttiset komponentit / 100g:Kosteus <0,1 %Rasvaa / Rasva 99,93 %EPA 7,5 gDHA 2,8 gPUFA 24,6 gMUFA 31,1 gOmega-3 21,5 gOmega-6 2, 5 gOmega-9 mglu 15,8kg tai < 15,8 kg .