POKUSA OceanicLine Cod Liver Oil

POKUSA OceanicLine Cod Liver Oil

14,95 €
sis. 14 % ALV
Kalanmaksaöljy kissoille ja koirille. Sisältää runsaasti EPA- ja DHA-rasvahappoja sekä luonnollisia A- ja D-vitamiineja
Toimitus 5-15 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 5904158305411

Tuotekuvaus

Runsaasti EPA- ja DHA-rasvahappoja sekä luonnollisia A- ja D-vitamiineja, öljyä, joka on saatu luonnonvaraisen turskan maksasta kestävästä kalastuksesta (MSC-sertifioitu). Säännöllinen käyttö parantaa ihoa ja turkkia, sekä nivelten ja hermoston toimintaa. Täydellinen BARF-ruokavalioon. Se ei sisällä väri- tai säilöntäaineita. Raaka-aine on sertifioitu ja testattu akkreditoidussa laboratoriossa. Erityinen violetti lasipullo takaa säilyvyyden UV- suojan ansiosta

Turskanmaksaöljy on erityisen tärkeä kasvavien koirien ja kissojen ravinnossa:

- vaikuttaa positiivisesti ihon, turkin ja kynsien kuntoon

-  tukee kehon ja luuston kasvua

-  parantaa kognitiivisia kykyjä ja psykomotorista kehitystä

- vastaa  hermoston ja aivojen kehityksestä

-  tukee luu- ja rustokudosten ja lihasten uusiutumista

-  parantaa näköä

-  tukee sydämen ja verenkiertoelinten asianmukaista kehitystä

-  vahvistaa elimistön vastustuskykyä infektioita vastaan

-  vahvistaa hampaita

-  sisällön ansiosta Omega-, EPA- ja DHA-hapot ovat hyödyllisiä myös eri aktiviteeteissa - toimii stressiä vastaan

Mikä erottaa meidän kalaöljymme – kalanmaksaöljyn?-  ei sisällä säilöntäaineita eikä keinotekoisia väriaineita-  sillä on herkkä maku ja tuoksu, minkä ansiosta koirat ja kissat syövät sitä innokkaasti

-  täyttää kaikki Euroopan elintarviketurvallisuusviranomaisen (EFSA) asettamat lailliset standardit

-  sisältää täydelliset laboratorioanalyysitulokset ja kaikki Parametrit on merkitty korkeimmalle laadulle ja turvallisuudelle

Korkealaatuinen kalanmaksaöljy,joka on peräisin maan puhtaimmista vesistä.

Turska, josta maksamme valmistetaan, elää Pohjois-Atlantilla. 

Turskan kalastus tapahtuu vain Kansainvälisen merentutkimusneuvoston (ICES) tiukassa valvonnassa, ja se vahvistaa vuosittaiset suurimmat sallitut saaliit (TAC). Tämän ansiosta ostamalla Pokusa for Health -öljyjä edistät kestävää kalastuspolitiikkaa ja ylläpidät sopivaa villiturskakantaa samalla kun tarjoat lemmikkillesi parasta.

Turskanmaksaöljyllä on seuraavat sertifikaatit:-  MSC-sertifikaatti - eli kestävän kalastuksen sertifikaatti, mikä tarkoittaa, että kalat ovat peräisin vakaasta, hyvin hoidetusta kalastuksesta. Se myös varmistaa, että kalat tulevat vain laillisista ja luotettavista lähteistä ja että ne on merkitty asianmukaisesti.-  Friend of the Sea -sertifikaatti - on Maailman kestävän kehityksen järjestön hanke kestävän kalastuksen ja kestävän vesiviljelyn äyriäisten sertifioimiseksi ja edistämiseksi. Se on ainoa sertifiointijärjestelmä, joka samalla logolla sertifioi sekä luonnonvaraiset että viljellyt merenelävät.

Turskanmaksaöljy on erikoislasista valmistetussa pullossa. Violetti lasipullo, johon öljymme on pakattu, on uusin teknologiaratkaisu, jonka avulla säilytät niihin varastoidun tuotteen korkeimman laadun. 

UV-säteilyn aallonpituudet ovat lyhyempiä kuin näkyvällä valolla ja ne voivat vaikuttaa negatiivisesti öljyn sisältämiin aineisiin, jotka voivat käydä läpi nopeita hapetusprosesseja ja menettää siten terveyttä edistäviä ominaisuuksiaan. Violetti lasi on suunniteltu siten, että se suojaa tuotteita haitallisilta UV-säteilyltä ja säilyttää öljyn kaikki ominaisuudet korkeimmalla tasolla.

Käyttö  / 24h:

Pennut / Tiineet nartut: 1g jokaista 6 painokiloa kohti

Aikuiset koirat: 1g jokaista 10 painokiloa kohden

Kissat: 0,2 g jokaista 5 painokiloa kohden (suositeltu annostelu pipetillä)   Raakaruuan syöttäjät: säädä tuotteen määrää vitamiinitason mukaan.Yksi pumppaus on noin 2g öljyä (n. 2,5 ml). 

Muoto: öljy. 

Tarjoillaan ruuan seassa

Valmistettu EU:ssa. Raaka-aineen alkuperämaa: Islanti. Parasta ennen: päivämäärä ja eränumero pakkauksessa. Rehuaine koirille ja kissoille.  Säilytetään 5-15 °C:n lämpötilassa, tiiviisti suljetussa alkuperäispakkauksessa, kuivassa paikassa, lasten ulottumattomissa. 

Käytä 90 päivää avaamisen jälkeen.

Koostumus:100% kalanmaksaöljy (Gadus morhua)

Analyyttiset komponentit / 100 gKosteus <0,1 %Rasvaa 99,97 %EPA 8,7 gDHA 10,1 gOmega-3 23,1 gOmega-6 2,4 g D-vitamiini 12 300 IUA-vitamiini 87 300 IU