Pro Plan All Size Light/Sterilised adult 3kg
Pro Plan All Size Light/Sterilised adult 3kg

Pro Plan All Size Light/Sterilised adult 3kg

Tuotenumero 7613035123779

Täysravinto kaikkien rotujen ylipainoisille tai steriloiduille koirille

24,90 €
Sisältää alv. 14.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

All Sizes Adult Light/Sterilised OPTIWEIGHT® on täysravinto ja kuivaruoka kaiken kokoisille ylipainoisille tai steriloiduille aikuisille koirille. Valmistettu valituista ravintoaineista, joiden kuitumäärät hillitsevät koiran näläntunnetta, vaikka ruoan rasva- ja kalorimäärät ovat vähäisiä. Koiran kuivaruoan ravintosisältö auttaa omistajia hallitsemaan* koiransa ruokahalua ja näläntunnetta sekä ylläpitämään lihasmassaa ja nivelten kuntoa.Korkean proteiinipitoisuuden, monimutkaisten hiilihydraattien ja riittävän kuitumäärän ansiosta OPTIWEIGHT® on tutkitusti tehokas ravinto, joka edistää koiran terveellistä painonpudotusta ja painonhallintaa. Ylipainoisille ja steriloiduille koirille tarkoitettu kuivaruoka auttaa vähentämään ylipainoisen koiran sydämen rasittumista ja ylläpitämään tervettä painoa sekä painonhallintaa, joka edistää kalorien kulutusta. Koostumus sisältää helposti sulavia ainesosia ja terveyttä edistäviä ravintoaineita sopivassa tasapainossa. Sisältää erittäin laadukkaita kanapaloja ja luonnollista alkuperää olevia antioksidantteja. Ei lisättyjä väriaineita.

Valmistusaineet:

dehydrattu siipikarjaproteiini, vehnä, maissi, kana (14%), kuivattu juurikasleike, soijajauho, maissisuurimot, riisi (4%), gluteeni, autolysaatti, kalaöljy, kivennäisaineet, eläinrasva.

Lisäaineet:
Ravitsemukselliset lisäaineet:
A-vitamiini (25000 ky/kg), D3-vitamiini (810 ky/kg), E-vitamiini (550 ky/kg), C-vitamiini (120 mg/kg), rautasulfaattimonohydraatti (247 mg/kg), kalsiumjodaatti [vedetön] (3,2 mg/kg), kuparisulfaattipentahydraatti (49 mg/kg), mangaanisulfaattimonohydraatti (117 mg/kg), sinkkisulfaattimonohydraatti (417 mg/kg), natriumseleniitti (0,29 mg/kg).
Tekniset lisäaineet:
antioksidantit.

Raakaproteiini 27%

Raakarasva 9%

Raakatuhka 7%

Raakakuitu 3%


Paino:
3 kg