PSH - White Titanium shampoo
PSH - White Titanium shampoo
PSH Professional groomers

PSH - White Titanium shampoo

Tuotenumero 8435431500393

valkaiseva shampoo White Titanium valkoisella pigmentillä. Shampoo, joka on erityisesti kehitetty valkoisen vaikutelman saavuttamiseen koirilla

15,50 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 5 - 14 työpäivää

PSH valkaiseva shampoo White Titanium valkoisella pigmentillä. Shampoo, joka on erityisesti kehitetty valkoisen vaikutelman saavuttamiseen koirilla, joilla on valkoinen turkki. Sen sisältämien ainesosien korkea valkaisuvoima saa turkin takaisin valkoisuutensa ja kiiltonsa. Titaanidioksidipitoisuus korkealla valkaisuasteella mahdollistaa valkoisen turkin palauttamisen säilyttäen samalla sen oikean kosteutuksen, kimmoisuuden ja luonnollisesti laskeutuvan turkin. Tämä shampoo voidaan yhdistää muihin ammattikäyttöön tarkoitettuihin PSH-shampooihin. Sen jatkuva käyttö syventää turkin valkoisuutta ja sen vaikutus on vähitellen havaittavissa, kunnes se muuttuu lumivalkoiseksi.

Käyttöohje: Ravista hyvin ennen käyttöä. Voidaan käyttää suoraan ilman vedellä laimentamista koirille, joiden turkki on harmahtava tai erittäin likainen; Voit myös sekoittaa sen veteen suhteessa 1:2 varmistaaksesi  karvan koko pinnalle. Sitä voidaan käyttää myös yhdessä muiden ammattikäyttöön tarkoitettujen PSH-shampoiden kanssa, jotta turkki kosteuttuu ja ravittuu paremmin.

 Levitä tasaisesti turkkiin ja hiero hellävaraisesti. Anna vaikuttaa 4-5 minuuttia ja huuhtele sitten, kunnes se on kokonaan huuhtoutunut pois. On suositeltavaa toistaa toimenpide, jotta turkin valkeus ja ravitsemusvaikutus saadaan optimaalisesti. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Tuote koirille.

Ainesosat: Aqua - Natriumlauryylisulfaatti - Kokamidi DEA - Glyseriini - Kokamidopropyylibetaiini - PEG 40 Hydrogenoitu risiiniöljy - Trideceth 9 - Polysorbaatti 20 - Titaanioksidi - Aloe Barbadensis -Metyylitsolot Mehu - Hajuvesi - Linzolorhisiini Bentsyyli-Alkoholi Happo - natriumkloridi