Show Premium DogGone pH Perfect Powder 283 g

Show Premium DogGone pH Perfect Powder 283 g

79,80 €
sis. 14 % ALV
Jauhe tahrojen ja värjäytymien poistamiseen turkista. EI sisällä antibiootteja. Poistaa kyynelten ja muiden syiden aiheuttamat värjäymät turkista
Toimitus 5-14 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 0857657007001

Tuotekuvaus

Tuotteen toiminta perustuu prebiootteihin ja omenaviinietikkaan. Tuote, jolla on laaja käyttöalue, sitä voidaan käyttää suun kautta (veden lisäaineena), ulkoisesti puhdistusaineena tai veteen sekoitettuna sumutteena. Pakkaus riittää noin 6 kuukaudeksi (käyttöön laskettuna 1 koiralle, joka painaa noin 2,5 kg). Riippuen jauheen käyttötavasta. Yksi mittakuppi = 1/8 tl. 

DogGone pH Perfect Powderin käyttö:

1. Käyttö sisäisesti, suun kautta, ravintolisänä:
Lisää yksi ruokalusikallinen tuotetta päivittäin juomaveteen. Sekoita, kunnes valmiste liukenee. Käytä, kunnes saavutetaan tyydyttävä vaikutus, tämän ajan jälkeen anna tuotetta satunnaisesti estääksesi pinttyneiden tahrojen ja värjäytymien toistumisen.

2. Tahran ja värjäytymien poistoaine:
Lisää 1 mittalusikallinen noin 236 ml:n (8 unssia vettä) sumutinpulloon. Ravista jasuihkuta suoraan tahroihin.

3. Voimakkaat ja vaikeat tahrat naamassa ja turkissa:
Lisää 1 mittalusikallinen valmistetta noin 236 ml:n pulloon/lasiin ja sekoita. Laita koira ammeeseen/opesupaikalleja juoksuta vettä, kunnes hänen jalkansa ovat veden alla. Kaada liuos pullosta kylpyammeeseen. Liota sieni ja levitä liuosta koiran koko koiraan kiinnittäen erityistä huomiota voimakkaasti värjäytyneisiin kohtiin. Anna vaikuttaa 5 minuuttia. Älä huuhtele, kuivaa ja harjaa koiraasi tavalliseen tapaan. Käytä tuotetta aina shampoopesun jälkeen juuri pestyyn turkkiin. Käytä max. Kahdesti viikossa, lievemmissä tapauksissa kylpy viikoittain tai parin välein riittää.

4. Päivittäiseen puhdistukseen ja virkistykseen:
Lisää 1 mittalusikallinen pulloon, tilavuus n. 473 ml, ja sekoita. Levitä liuos sienelle tai puuvillakankaalle ja pyyhi värjäytyneet alueet.

Vinkkejä:
Vaikeissa tapauksissa kestää 4-8 viikkoa, ennen kuin odotettu paraneminen tapahtuu. Turvallisuussyistä neuvottele aina eläinlääkärisi kanssa ennen kuin annat lemmikkillesi suun kautta annettavaa ravintolisää.